Εθνικός: Να μην ξαναπεράσει τα ίδια

Χωρίς βιασύνη προχωρά ο προγραμματισμός στον Εθνικό Άχνας, αφού ο στόχος που τέθηκε είναι ποτέ πια να μην βρεθεί στη θέση στην οποία κατετάγη φέτος η ομάδα. Η ομάδα της Άχνας έκανε φοβερό ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές ώστε να καταφέρει να πετύχει την παραμονή της, με την πίεση και το άγχος να κτυπούν κόκκινο. Είναι λογικό, ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να περάσουν τα ίδια, γι’ αυτό και οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι ιδιαίτερα προσεγμένες. Άλλωστε δεν υπάρχει ούτε η πίεση του χρόνου, αφού η προετοιμασία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 4 Ιουλίου. Μέχρι τότε, ο Ντανίλο

Ντόντιτς έχει την πολυτέλεια να επιλέξει τις καλύτερες δυνατές επιλογές που θα έχει ενώπιόν του, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί με σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Παράλληλα, όλες οι κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να συνάδουν στα οικονομικά δεδομένα του σωματείου και στον προϋπολογισμό.

Το ρόστερ θα παρουσιαστεί αρκετά αλλαγμένο, με βάση τις μέχρι σήμερα αποχωρήσεις, αφού ήδη αποτελούν παρελθόν οκτώ ποδοσφαιριστές. Οι Μπρουκς, Μπαραμπάντζε, Ντε Πάουλα, Μπεσέρα, Σάμουελ ντε Αραούζο, Μάριος Ηλία, Κάρλες Κότο και Χάρης Κυριάκου.

Ο κ. Ντόντιτς έχει ενημερώσει τη διοίκηση ότι θέλει να συνεχίσουν εννέα παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ποδοσφαιριστές ώστε να τα βρουν στο οικονομικό. Είναι λογικό, ότι από την εξέλιξη των συζητήσεων θα ξεκαθαρίσει σε ποιες θέσεις να επιχειρηθεί η ενίσχυση. Το σίγουρο είναι ότι στον Εθνικό θα κινηθούν για δύο επιθετικούς, για τα δύο άκρα στην άμυνα, ενώ από τις προσθαφαιρέσεις θα ξεκαθαρίσουν πόσοι θα αποκτηθούν στον χώρο του κέντρου αλλά και για τις υπόλοιπες θέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα