Εβδομάδα προνομιακών κατοικιών και διαμερισμάτων από την Altamira Real Estate

Με νέες ευκαιρίες σε ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα, επανέρχεται αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Αυτή την Τρίτη, ξεχωρίσαμε και παρουσιάζουμε οικιστικά ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας, της Λάρνακας, της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου και της Πάφου. Πρόκειται για κατοικίες και διαμερίσματα που θεωρούνται ως εξαιρετικά ελκυστικές επιλογές, αφού βρίσκονται σε περιοχές με υψηλή ζήτηση, αλλά μειωμένη προσφορά για αγορά

τέτοιου είδους ακινήτου. Τα επιλεγμένα ακίνητα εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ, ενώ το γεγονός ότι είναι ετοιμοπαράδοτα τα καθιστά επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, κυρίως αυτή την περίοδο που το κατασκευαστικό κόστος είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΑΡΝΑΚΑ / ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με σοφίτα στην Ορόκλινη. Η κατοικία αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους και μεγάλη αυλή με περίφραξη. Είναι ιδανικά τοποθετημένη κοντά στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, και πωλείται στην τιμή των €380.000. Το συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 389 τ.μ.. και αποτελεί ιδανική επιλογή για μεγάλες οικογένειες.

Κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων ξεχωρίζει στα Περβόλια, στην τιμή των €70.000. Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στο κέντρο της κοινότητας και τη θάλασσα, το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 76 τ.μ. και διαθέτει κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, μπάνιο και χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Στην ίδια περιοχή, εντοπίσαμε επίσης, κενή κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην τιμή των €160.000. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά στην Εκκλησία Αγίας Ειρήνης, η κατοικία έχει εμβαδόν 140 τ.μ.. Πρόκειται για δύο επιλογές που είναι ιδανικές για ιδιοχρησία, αλλά και για ενοικίαση ειδικότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πωλείται στην Τερσεφάνου προς €72.000. Σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Λάρνακας και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, το διαμέρισμα είναι κενό, έχει εμβαδόν 94 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο.

Στο κέντρο της Λάρνακας εντοπίσαμε ημιτελή διώροφη κατοικία, στην ενδεικτική τιμή των €145.000. Τοποθετημένη σε μια κεντρική τοποθεσία, πλησίον του Σταδίου «Αμμόχωστος», η κατοικία έχει εμβαδόν 215 τ.μ., και αποτελείται από σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο, τέσσερα υπνοδωμάτια, πλυσταριό, δυο ντους και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Ο εν δυνάμει αγοραστής θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το κτήριο όπως επιθυμεί, καθώς η κατοικία βρίσκεται σε ημιτελές στάδιο.

Κενή διώροφη κατοικία με πισίνα εντοπίσαμε στην κοινότητα Αυγόρου, στην επιφυλασσόμενη τιμή των €220.000. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 325 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι με καθιστικό, κουζίνα, δωμάτιο παιχνιδιών και αποχωρητήριο. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ εξωτερικά, πέραν της πισίνας, υπάρχει αυλή και περίφραξη. Στην ίδια κοινότητα πωλείται επίσης, ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία προς €75.000. Τοποθετημένη εντός δυο οικιστικών τεμαχίων, με εμβαδόν γης 644 τ.μ., η κενή κατοικία εφάπτεται της οδού Γρίβα Διγενή. Το εμβαδόν των εσωτερικών της χώρων ανέρχεται σε 108 τ.μ..

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στον Στρόβολο εντοπίσαμε κενή διώροφη κατοικία, στην τιμή των €210.000. Σε μια ιδανική τοποθεσία, κοντά στη συμβολή των λεωφόρων Σταυρού και Ιωσήφ Χατζιωσήφ, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 165 τ.μ. και αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, αποχωρητήριο, τέσσερα υπνοδωμάτια, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή, αποθήκη, βοηθητικό κτήριο και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Είναι ιδανική για νεαρά ζευγάρια και οικογένειες.

Κοντά στη λεωφόρο Αθηνών και το Δημοτικό Σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης, το ενδιαφέρον κεντρίζει κενή ισόγεια κατοικία, στην τιμή των €260.000. Με συνολικό εμβαδόν 165 τ.μ., η κατοικία αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο και μπάνιο. Εξωτερικά, υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης με πέργολα και καλυμμένη βεράντα με ψησταριά. Διαθέτει επίσης υπόγειο, μέρος του οποίου αποτελείται από αποθηκευτικό χώρο. Αποτελεί μοναδική επιλογή για ιδιοκατοίκηση.

Κενή ισόγεια κατοικία πωλείται κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά στον Στρόβολο και την πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου, στην τιμή των €120.000 . Το ακίνητο είναι γωνιακό και αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, δυο υπνοδωμάτια, γραφείο, μπάνιο και βεράντες. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή και χώρος στάθμευσης. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.

Στο Καϊμακλί ξεχωρίζει κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, με τιμή τις €80.000. Τοποθετημένο επί της λεωφόρου Καντάρας, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 92 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι με καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

ΠΑΦΟΣ

Τέλος, στην Πέγεια διατίθεται προς πώληση ημιτελής κατοικία υψηλών προδιαγραφών με πισίνα, στην τιμή των €260.000. Απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα μιας εξαιρετικής τοποθεσίας και σε κοντινή απόσταση από τις όμορφες παραλίες της περιοχής, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 400 τ.μ. και προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια, η κατοικία θα αποτελείται στο ισόγειο από σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, καθιστικό, ντους με αποχωρητήριο, ένα υπνοδωμάτιο και βεράντες. Στον όροφο θα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, ενώ υπάρχει και μεγάλο υπόγειο με εμβαδόν 200 τ.μ.. Το γεγονός ότι είναι ημιτελής, δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει τα τελειώματα της επιλογής του.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα