«Εξάρα» και 4άδα η Ιντερ, γκέλες για Μίλαν, Ρόμα

Η Ιντερ πέρασε με το εκκωφαντικό 0-6 από την έδρα της Ελλάς Βερόνα και στην 4άδα της Serie A, ενώ εκτός αυτής έμειναν Μίλαν και Ρόμα.

Μερικές μέρες μετά την τεράστια νίκη επί της Λάτσιο, η Ιντερ έχτισε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα και αφού σκόρπισε την Ελλάς στην Βερόνα (0-6) πέρασε μόνη 4η στη βαθμολογία εκμεταλλευόμενη τις απώλειες των Μίλαν

και Ρόμα. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πήρε προβάδισμα με το αυτοκόλ του Γκάιχ στο 31’ και στα επόμενα λεπτά καθάρισε την υπόθεση τρεις βαθμοί.

Στο 31’ με ασύλληπτο σουτ από τα 30 μέτρα ο Τσαλχάνογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2 και στο 38’ ο Εντιν Τζέκο έγραψε το 0-3. Στην επανάληψη και το 55’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα και στο 61’ ο Τζέκο με το δεύτερο γκολ του (0-5), ενώ δεύτερο έβαλε και ο Λαουτάρο στο 92’ διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.

μετά από δύο σερί ήττες, καθώς επικράτησε 2-0 της Σασουόλο στο Olimpico και πέρασε και πάλι πάνω από την Γιουβέντους και στο Νο2 της Serie A. Τα γκολ για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πέτυχε στο πρώτο μέρος ο Φελίπε Αντερσον και στο 92’ ο Μπάσιτς.

Χαμένες της αγωνιστικής ήταν οι Μίλαν και Ρόμα, που αμφότερες ισοβαθμούσαν με την Ιντερ αλλά πλέον βλέπουν την πλάτη της. Η Μίλαν βρέθηκε να χάνει 0-1 στο 77’ στο San Siro από την γκολάρα του Οκερέκε και ο Μεσίας τη λύτρωσε στο 93’ δίνοντας έναν βαθμό που ίσως φανεί σημαντικός στο φινάλε (1-1). Προηγήθηκε με τον Ελ Σαραουί, αλλά δεν κράτησε τη νίκη εκτός έδρας με την Μόντσα η Ρόμα καθώς ο Καλντιρόλα ισοφάρισε για τους Λομβαρδούς (1-1).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξάρα, 4άδα, Ιντερ, Μίλαν Ρόμα,exara, 4ada, inter, milan roma