Εξήγγειλε επίσημα υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης Αμμοχώστου ο Καρούσος

Υποψηφιότητα για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου, εξήγγειλε ο πρώην Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Καρούσος αναφέρει ότι «με όραμα, αυτοπεποίθηση και σκληρή δουλειά, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια επαρχία πρότυπο, μια περιφέρεια που θα ευημερεί, έχοντας στο επίκεντρο τους εργαζόμενους και την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων, που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες στους νέους της, χωρίς να τους αναγκάζει να φτιάχνουν βαλίτσα για να  κυνηγήσουν το μέλλον τους

εκτός της αγαπημένης τους πόλης και θα δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία, επιτρέποντας στους επισκέπτες της να την απολαμβάνουν ολόχρονα».

Οι ανάγκες των προσφύγων της επαρχίας, συνεχίζει, «θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους» και καλεί όλους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του για να «πορευθούμε μαζί στο μέλλον που αξίζει η Αμμόχωστος μας, μέσα από τη λειτουργία ενός Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης που θα υπηρετεί τους πολίτες του ευλαβικά και με συνέπεια, θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής τους, θα δημιουργεί προοπτική και θα τους παρέχει τις ευκαιρίες που δικαιούνται, κάνοντας τους περήφανους».

Keywords
Τυχαία Θέματα