Έξυπνες Κάμερες Που Κρατάνε την οικογένεια σας ασφαλή και τους κλέφτες μακριά!

Οι Έξυπνες Κάμερες Που Κρατάνε την οικογένεια σας ασφαλή και τους κλέφτες μακριά σας!

Νέα Σειρά Ασύρματων Έξυπνων Καμερών  SmartCams από την Sapele Security!

Προστατέυουν το σπίτι σας και την επιχείρησή σας μέρα και νύχτα.

Εντοπίζουν τους κλέφτες μόλις μπουν στον χώρο σας.

Πανικοβάλουν τους διαρρήκτες ενεργοποιώντας σειρήνα και φωτισμό.

Στέλνουν βίντεο του συμβάντος στο κινητό σας και το Κέντρο μας.

Μέσω του κινητού σας μιλάτε στο σημείο παραβίασης ξαφνιάζοντας τον επιτήδειο ¨επισκέπτη¨

Αξιόπιστη Ασύρματη τεχνολογία

 χωρίς καθόλου καλώδια και άσχημες αισθητικές παρεμβάσεις  και με πεντακάθαρη εικόνα και αναλυση 2k

Οι Έξυπνες Κάμερες Sapele SmartCams διαφέρουν από τις υπόλοιπες κάμερες της αγοράς επειδή  διαθέτουν τεχνητή νοημοσύνη

Στην περίπτωση που υπάρχει πραγματικό συμβάν παραβίασης του χώρου σας, οι κάμερες αντιδρούν άμεσα και προειδοποιούν τους επίδοξους διαρρήκτες ως ακολούθως:

α) Από την κάμερα επιτόπου ενεργοποιούνται σειρήνες &φωτισμός ασφαλείας και ταυτόχρονα γίνονται αυτόματες ανακοινώσεις με προειδοποιητικό περιεχόμενο οπως, ‘’απομακρυνθείτε από την περιοχή ειδοποιήθηκε η αστυνομία’’, το σύστημα επίσης προειδοποιεί τον εισβολέα ότι έχει εντοπισθεί και ότι οι κινήσεις του καταγράφονται.

β) Ταυτόχρονα εσείς λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο με φωτογραφίες και βίντεο του συμβάντος  στο κινητό σας.

γ) Παρεμβαίνετε ζωντανά μιλώντας απο το τηλέφωνο σας απευθείας στο σημείο της κάμερας που συμβαίνει το περιστατικό εχοντας την δυνατότητα να σας ακουστούν ζωντανά μέσω τις έξυπνης κάμερας στο σημείο παραβίασης.

δ) Παράλληλα ενημερώνετε  και το 24ωρο Κέντρο Λήψεως Συναγερμών &Εικόνας της Sapele Security Systems  και παρεμβαίνει αναλόγως.

Αξιόπιστη τεχνολογία χωρίς ψεύτικους συναγερμούς και αχρείαστη ταλαιπωρία.Ολοκληρωμένη ασφάλεια όλες τις  ώρες είτε λείπετε η  βρίσκεστε στον χώρο σαςΟι κάμερες εστιάζουν αποκλειστικά στον εντοπισμό ανθρωπινης παρουσιας και οχημάτων και δεν επιρεάζονται απο ζώα, πουλιά, φυτά και εξωγενείς παρεμβάσεις.

Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και τον εξελιγμένο αλγόριθμο, που διαθέτουν οι κάμερες Sapele SmartCams, οι οποίες ταξινομούν και εστιάζουν αποκλειστικά στην ανίχνευση ανθρώπινης παρουσίας.

Με αυτήν την μέθοδο δεν λαμβάνονται υπόψιν κινήσεις που μπορεί να προκληθούν από ασχέτους παράγοντες όπως κίνηση ζωών, πουλιών και φυτών.  

Σύνδεσμος https://www.youtube.com/watch?v=Fzmj8QL-jXQ

Η Sapele Security Systems βρίσκεται στον χώρο της ασφάλειας εδώ και 35 Χρόνια. Έκτοτε ως κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι πάντα η προστασία και η ασφάλεια των πελατών μας, καθώς παρέχουμε τα υψηλότερα πρότυπα λύσεων συστημάτων ασφάλειας και υπηρεσιών.

Το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει μέσω του 24ωρου Κέντρου Λήψεως Σημάτων Συναγερμών &Εικόνας συστήματα ασφάλειας  τα οποία ταιριάζουν επακριβώς στις ανάγκες κάθε πελάτη μας. Η εταιρεία μας αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ασφάλειας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, που αφορούν οικίες, επιχειρηματικές δραστηριότητες και οργανισμούς.

 Επιλέγοντας την Sapele Security Systems η επένδυση σας έχει πάντα αξία.

Εδώ και 35 χρόνια Κρατάμε την Κύπρο ασφαλή

Keywords
Τυχαία Θέματα