Φάνο ετοιμάσου

Ο Φάνος Κατελάρης τυγχάνει ειδικής διαχείρισης από Νταμπίζα και Κάρβερ με στόχο να μην... καεί και να συνεχίσει την τεράστια βελτίωση του.

Μέχρι στιγμής ο 20χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε σε 663 λεπτά συμμετοχής, πετυγχαίνοντας μάλιστα 3 γκολ, ωστόσο βάση της εικόνας του θα μπορούσε να παίξει σε τουλάχιστον διπλάσια λεπτά. Η ειδική διαχείριση που τυγχάνει φαίνεται ότι του κάνει καλό, αλλά μετά την αποχώρηση του Τουρέ με την Εθνική του ομάδα, ο Φάνος θα πρέπει να ετοιμάζεται για σερί αγωνιστικά λεπτά. Ένας βασικός μέσος δεν

θα είναι στις επιλογές του Κάρβερ και ο Φάνος Κατελάρης είναι πανέτοιμος να τραβήξει το κουπί μέχρι να επιστρέψει ο Τουρέ.

Ο Φάνος ήταν είναι και θα είναι έτοιμος και το δείχνει σε κάθε του εμφάνιση. Τώρα πιο έτοιμος από ποτέ, ο Κατελάρης στα επόμενα παιχνίδια της Ομόνοιας αναμένεται να πάρει σερί παρουσίες του στην ενδεκάδα και θεωρείται δεδομένο ότι θα ανταποκριθεί, αφού οι ικανότητες και οι δυνατότητες του δείχνουν να μην έχουν ταβάνι.

Νά σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής αγωνίστηκε μόλις 6 παιχνίδια στη βασική ενδεκάδα, ενώ άλλα 6 μπήκε σαν αλλαγή. Σίγουρα ο Ιανουάριος θα είναι ένας γεμάτος και απαιτητικός μήνας για τον Κατελάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα