Φανούριος: "Θα ήταν ερασιτεχνικό και εγκληματικό"

Η ρήξη ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ρομπέρζ είναι οριστική και τίποτα δεν μοιάζει ικανό να αντιστρέψει την υφιστάμενη κατάσταση. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο τόνισε ότι έγιναν πολλές προσπάθειες για να μεταπεισθεί ο ποδοσφαιριστής, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα.  

Ο Εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων είπε και κάτι ακόμα που αναδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ότι ο Απόλλωνας δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να αποδεχτεί το αίτημα του

ποδοσφαιριστή. 

«Είχε κάποιες απόψεις που δεν επιδέχονταν καμίας αποδοχής από τη διοίκηση. Θα ήταν πλήρως ερασιτεχνικό και εγκληματικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντίνου, χωρίς να θέλει να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. 

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή: «Σεβόμαστε απεριόριστα την αξία, την προσφορά και το ήθος του ποδοσφαιριστή, αλλά ουδείς υπεράνω του Απόλλωνα». 

Όσον αφορά το μέλλον, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται σε θέση ισχύος στις διαπραγματεύσεις με τον Ρομπέρζ, ο οποίος έχει τρία χρόνια κλειστό συμβόλαιο, χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης.

«Δώσαμε άδεια στον Ρομπέρζ μέχρι τα μέσα Ιουλίου και περιμένουμε προτάσεις που να καλύπτουν τον Απόλλωνα», ήταν το σχόλιό του. 

Keywords
Τυχαία Θέματα