Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ για το Ίδρυμα "Αλκίνοος Αρτεμίου"

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου &Cyprus College διοργάνωσε φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστήμιου. Στο τουρνουά συμμετείχαν η ομάδα μπάσκετ των Αποφοίτων EUC Alumni Warriors, η ομάδα ΚΕΠ/Δικέφαλος Γερίου, η ομάδα UNIC Eagles και η ομάδα μπάσκετ του φοιτητικού ομίλου EUC Basketball club.

To

φιλανθρωπικό τουρνουά στόχευε την στήριξη του Ιδρύματος "Αλκίνοος Αρτεμίου" για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις αφού οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κάνουν την δική τους εισφορά προς στο ίδρυμα αποδεικνύοντας ότι μέσα από την ομαδικότητα και την εθελοντική προσφορά μπορούμε να κάνουμε πολλά. Τα παιχνίδια ήταν αρκετά αμφίρροπα και συναρπαστικά και για την ιστορία νικήτρια του τουρνουά ήταν η ομάδα των EUC Alumni Warriors.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου &Cyprus College εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους χορηγούς του τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ, Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίουampquot,filanthropiko tournoua basket, idryma alkinoos artemiouampquot