Φ.Κωνσταντίνου: «Ο Τσόρνιγκερ είναι εξωστρεφής, δεν τον αγγίζει τίποτα»

Την ισοπαλία με την Ανόρθωση αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν τον Απόλλωνα, τοποθετήθηκε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Οι δηλώσεις του στο Super Sport Fm:

Για την απώλεια βαμθών αλλά και το αήττητο: Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε εχτές. Ήταν διαφορετικό μάτς απο το προηγούμενο με την Ανόρθωση, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Θέλαμε τη νίκη είμασταν απειλητικοί. Το αποτελέσματα ήταν δίκαίο. Κρατάμε

τη στήριξη του κόσμου όπως επίσης και το ανέβασμα κάποιων ποδοσφαιριστών. Κοιτάζουμε το ματς με το ΑΠΟΕΛ.

Για τις κριτικές που ακούγονται: Δεν επηρεαζόμαστε από τις κριτικές, δεν είναι η εικόνα που θέλουμε, γίνεται πια προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Δεν αισθανόμαστε φόβο. Έχουμε ένα δυνατό και ισάξιο αντίπαλο απέναντί μας. Θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Αν υπάρχει πίεση απο τον κόσμο στον Τσόρνιγκερ: Δεν βρίσκεται σε πίεση ο Τσόρνιγκερ ούτε η ομάδα. Είναι εξωστρεφής, δεν τον αγγίζει τίποτα. Όταν εργάζεσαι σε μεγάλη ομάδα η πίεση είναι μέρος της καθημερινότητας. Ο προπονητής μας είναι ψύχραιμος άνθρωπος δεν λυγίζει απο τέτοιες καταστάσεις. Αυτή η διαφορετικότητα ίσως τον κάνει να παραξηγείται. Πήρε μια ομάδα απο το μηδέν και την έχει πρώτη.

Για τα αγωνιστικά: Βουκασίν Γιοβάνοβιτς εκτός, το ίδιο Μαλεκκίδης και ο Κατελάρης

Keywords
Τυχαία Θέματα