Φόνος Καλογερόπουλου: Ένταση στο Δικαστήριο - «Φέρτε τον!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ο 22χρονος που συνελήφθη για την δολοφονία του Θανάση Καλογερόπουλου.

Πρόκειται για Ελληνοκύπριο 22 ετών από τη Λάρνακα, γνωστό στις Αρχές, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα.  Εναντίον του, σύμφωνα με την Αστυνομία, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι συνδέεται με την υπόθεση. 

Ο συλληφθείς,

σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι ο επιβαίνων της μοτοσικλέτας με την οποία φέρονται να διέφυγαν οι δράστες της δολοφονίας Καλογερόπουλου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο επέβαλε οκταήμερη κράτηση στον 22χρονο.  Από πλευράς του ο ύποπτος, μέσω του δικηγόρου του, δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του καθώς όπως ανέφερε δεν έχει καμία σχέση με τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη ως ύποπτος, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της αστυνομίας. 

Στο μεταξύ, ακόμη ένα άτομο καταζητεί η Αστυνομία σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση της δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου.

Πρόκειται για νεαρό ηλικίας 21 ετών, επίσης από την Λάρνακα, ο οποίος φέρεται να είναι το δεύτερο άτομο που επέβαινε της μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, με την οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, διέφυγαν οι δολοφόνοι του Καλογερόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση τελούν ήδη υπό οκταήμερη κράτηση άλλα δύο άτομα, ηλικίας 41 και 44 ετών. Ο 41 ετών είναι ύποπτος για την δολοφονία του Καλογερόπουλου και ο 44χρονος ως το άτομο που παρείχε βοήθεια και φιλοξενία στους εκτελεστές πριν και μετά τον φόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα