Φόνος Καλογερόπουλου: Εντοπίστηκε το DNA του 41χρονου σε κάλυκα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες για το φόνο του Θανάση Καλογερόπουλου.

Πρόκειται για τον 41χρονο που φέρεται να είναι ο οδηγός της μοτοσικλέτας στη φωτογραφία με τους αναζητούμενους που δημοσίευσε προ ημερών η Αστυνομία.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο 44χρονος στον οποίο ανήκει η κατοικία που διέμενε ο 41χρονος.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, διαβάστηκε ο όρκος του ανακριτή.

Σύμφωνα με το κείμενο, σε κάλυκα που παραλήφθηκε από τη σκηνή του φόνου, εντοπίστηκε το γενετικό υλικό

του 41χρονου.

Επίσης, υπάρχει μαρτυρία ότι ο 44χρονος κατείχε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, υπάρχουν κλειστά κυκλώματα με τη διαδρομή των δραστών μετά το καμένο όχημα στη Γερμασόγεια.

Ο ανακριτής ανέφερε ότι μαρτυρίες και στοιχεία όπως ρούχα και κινητά ομοιάζουν με αυτά των δραστών του φόνου, με τον 41χρονο να αρνείται να συνεργαστεί με τους ανακριτές.

Σημειώνεται ότι ο ανακριτής θεωρεί ότι η έπαυλη του 44χρονου είναι ο τόπος όπου σχεδιάστηκε ο φόνος του Θανάση Καλογερόπουλου, ωστόσο ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι απλώς παραχώρησε την οικία και αυτός διέμενε αλλού.

Είχε συνάντηση με τον Θανάση Καλογερόπουλο 10 μέρες πριν τον φόνο. Κάποια από τα όσα αναφέρει στην κατάθεση του ο 44χρονος ταυτίζονται με μαρτυρίες, ενώ αναμένονται 50 καταθέσεις και αξιοποίηση κλειστών κυκλωμάτων.

Το δικαστήριο διέταξε εκ νέου οκταήμερη κράτηση εναντίον των δύο.

Διαβάστε ακόμη: Φόνος Καλογερόπουλου: Φέρεται να βοήθησε στην οργάνωση ο 22χρονος συλληφθείς

Keywords
Τυχαία Θέματα