Φόνος Παρεκκλησιά: Γνωστός στις Αρχές ο 39χρονος-Εξετάζονται κλειστά κυκλώματα

Γνωστός στις Αρχές φαίνεται να ήταν ο 39χρονος Χρίστος Χαριλάου, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά που δέχθηκε χθες βράδυ στην Παρεκκλησιά.Ψάχνουν τα κίνητρα οι ανακριτές, ενώ το απόγευμα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή στη σορό του θύματος.

Οι έρευνες άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας και σ’ αυτές συμμετέχουν μέλη της εγκληματολογικής μονάδας του Αρχηγείου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Στη σκηνή βρέθηκε επίσης ο βοηθός αρχηγός για πρόληψη και καταπολέμηση του εγκλήματος Γιάννης Γεωργίου.

Σε

δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανάφερε ότι στο πλαίσιο των ερευνών, παραλήφθηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία αξιολογούνται. «Παράλληλα έχουν παραληφθεί τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις» ανέφερε. 

Όπως είπε, το απόγευμα αναμένεται να διενεργηθεί και η νενομισμένη νεκροτομή στην σορό του 39χρονου από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέπα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου. Ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι οι ανακριτές συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες για να διαπιστώσουν τα κίνητρα της δολοφονίας και να εντοπίσουν στοιχεία που ενδεχομένως θα οδηγήσουν στους δράστες, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη δολοφονία αφού βρίσκονται στο αρχικό στάδιο των εξετάσεων.

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. Η δολοφονία διαπράχθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυκτα. Ο Χαριλάου δέχθηκε αριθμό σφαιρών πιθανόν με αυτόματο όπλο από απόσταση, μόλις αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο του για να εισέλθει στο σπίτι του. Είχε βγει για να πάρει φαγητό για την οικογένεια του. Τη δολοφονία του 39χρονου αντιλήφθηκε η γυναίκα του, η οποία βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Οι δράστες ή ο δράστης φαίνεται ότι έστησαν καρτέρι στο θύμα τους και αφού τον πυροβόλησαν, στη συνέχεια εγκατέλειψαν την απόμερη περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Φόνος Παρεκκλησιά: Πατέρας δύο παιδιών ο 39χρονος-Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του

Υπενθυμίζεται ότι, το θύμα είχε φύγει από το σπίτι του για να αγοράσει φαγητό για την οικογένεια του και επιστρέφοντας, δέχθηκε τα δολοφονικά πυρά, όταν αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του για να εισέλθει στην οικία του. Οι δράστες ή ο δράστης τον πυροβόλησε αρκετές φορές με πυροβόλο όπλο, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Την εκτέλεση αντιλήφθηκε η γυναίκα του θύματος, η οποία βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τη σκηνή και διεξάγουν έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες, οι οποίοι παραμένουν άφαντοι.

Αυτοψία στη σκηνή και τη σορό του θύματος διενήργησαν η Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Διαβάστε επίσης: Φόνος Παρεκκλησιά: Έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι 39χρονου Χρίστου (ΦΩΤΟΣ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φόνος Παρεκκλησιά, Γνωστός, Αρχές, 39χρονος#45Εξετάζονται,fonos parekklisia, gnostos, arches, 39chronos#45exetazontai