Φόνος Περικλέους: Αποσύρθηκε ο δικηγόρος του χάκερ για «προσωπικούς λόγους»

Αποφασίστηκε νέα αναβολή της δίκης για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 31χρονου, Άγγελου Περικλέους.

Κατά τη σημερινή διαδικασία ο δικηγόρος του 25χρονου χάκερ και της 59χρονης μητέρας του, Μάριος Σιαηλής, ζήτησε άδεια για να αποσυρθεί από τη διαδικασία, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Οι δύο κατηγορούμενοι συμφώνησαν, με τον 25χρονο να ορίζει νέο συνήγορο υπεράσπισης τον Θεόδωρο Κοντάκο, ενώ δόθηκε διορία δύο εβδομάδων στη μητέρα του για να βρει νέο δικηγόρο, αφού δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν κατέστη

δυνατό να βρει καινούργιο.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον φόνο εκ προμελέτης, ο 25χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής με σκοπό τον φόνο, τον εμπρησμό οχήματος, την παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών (σφαιρών) και πυροβόλου όπλου.

 Ο 71χρονος θείος του αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και του εμπρησμού οχήματος, ενώ η μητέρα του 25χρονου, την κατηγορία για συνέργεια μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αφού φέρεται να έδωσε ψεύτικο άλλοθι για τον γιό της, κατά την κατάθεση της.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε στις 26 Φεβρουαρίου με τον 25χρονο και τον 71χρονο να παραμένουν υπό κράτηση και την 59χρονη να είναι ελεύθερη με τους ίδιους όρους.

Διαβάστε επίσης: Φόνος Περικλέους: «Ο χάκερ θα συμπαρασύρει μαζί του τον θείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα