Φωτιά σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Λεμεσό τα ξημερώματα - Συνελήφθη 39χρονος

Το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη 39χρονου, ως ύποπτου για τη φωτιά που τέθηκε κακόβουλα τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Λεμεσό, στην οποία από ότι φαίνεται διαμένουν επτά ομοεθνείς του από τη Συρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη μια μετά τα μεσάνυχτα, λήφθηκε πληροφορία ότι σε περιοχή της Λεμεσού σημειωνόταν διαπληκτισμός μεταξύ προσώπων. Στη σκηνή έφτασαν περίπολα της Αστυνομίας

και εντοπίστηκαν επτά πρόσωπα, από τη Συρία, να κρατούν ακινητοποιημένο τον ύποπτο.

Όπως ανέφεραν, ενώ κοιμόντουσαν σε δωμάτιο εγκαταλειμμένου υποστατικού, αντιλήφθηκαν φωτιά στην πόρτα δωματίου και σε είδη ένδυσης και υπόδησης, την οποίαν έσβησαν με τη χρήση νερού.

Ακολούθως, σύμφωνα με τη μαρτυρία τους, αντιλήφθηκαν στο πεζοδρόμιο τον 39χρονο να τους χλευάζει. Όπως ανέφεραν, πριν από δυο μέρες αυτός τους είχε απειλήσει πως θα τους έβαζε φωτιά αν δεν πλήρωναν ενοίκιο για τη διαμονή τους στο συγκεκριμένο υποστατικό.

Τα επτά πρόσωπα ακινητοποίησαν τον 39χρονο, ο οποίος συνελήφθη μετά την άφιξη της Αστυνομίας και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο συνεχίζει τις εξετάσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, προκαλώντας ζημιές στην πόρτα δωματίου και σε μέρος της τοιχοποιίας του υποστατικού.

Διαβάστε επίσης: Στους 263 οι μετανάστες που έφτασαν στην Κύπρο χθες - Συνελήφθη 17χρονος

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτιά, Λεμεσό,fotia, lemeso