ΦΩΤΟ: Υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του στη Λεμεσό - Αναφορές για βροχές

Υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του στη Λεμεσό, με αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν λόγο και για βροχές που σημειώνονται την τελευταία ώρα στο κέντρο της πόλης και το παραλιακό μέτωπο. 

Σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στη σελίδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο Facebook, αναφέρεται ότι ο υδροστρόβιλος εμφανίστηκε κοντά στη μαρίνα της πόλης. 

Idrostrovilos?

Perioxi marinas lemesou

Posted by Demos Georgiou on Tuesday, September 5, 2023

Πάντως, το σύστημα Δανιήλ εξακολουθεί να επηρεάζει την κεντρική Μεσόγειο και την Ελλάδα, με τη χώρα να έχει ήδη καταγράψει τον πρώτο νεκρό, το όχημα του οποίου παρασύρθηκε από ρέμα. Στην Κύπρο, η κατάσταση φαίνεται να είναι καλύτερη, με το Τμήμα Μετεωρολογίας να προβλέπει ότι κατά το τριήμερο Πέμπτη-Σάββατο, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα: Νεκρός κτηνοτρόφος λόγω κατολίσθησης στον Βόλο

Αναλυτικά το δελτίο καιρού 

Το συνοπτικό σύστημα Δανιήλ επηρεάζει την κεντρική Μεσόγειο και τον Ελλαδικό χώρο, ενώ στην περιοχή μας επικρατεί ασθενής χαμηλή πίεση.

Το απόγευμα αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ μετά το μεσημέρι θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, στους 31 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα