Γι' αυτό «ψήφισε» διακοπή ο Αλαφούζος

Ως την επιλογή με το μικρότερο δυνατό κόστος θεωρεί την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού συμμετείχε "χθες" για πρώτη φορά μετά από χρόνια σε Δ.Σ. της Superleague, έστω και μέσω τηλεδιάσκεψης και μάλιστα τάχθηκε υπέρ της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SDNA για τις σχετικές συζητήσεις στη Λίγκα.

Ο μεγαλομέτοχος

του τριφυλλιού θεωρεί ότι το οριστικό "λουκέτο" είναι η επιλογή με το μικρότερο δυνατό κόστος, στη δεδομένη "χασούρα" που θα υπάρξει για τις ομάδες. Ένας από τους λόγους που οδήγησε στην απόφαση να "ψηφίσει" διακοπή ο Αλαφούζος είναι η ξεκάθαρη πλέον πεποίθησή του ότι μετά τις συζητήσεις που έκανε με κομβικούς φορείς της χώρας και στελέχη της κυβέρνησης, δεν θα ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο φέτος.

Η λογική του ήταν πως αφού το πράγμα πηγαίνει ολοταχώς προς τα εκεί, ας αρχίσουν οι ομάδες να προετοιμάζονται μία ώρα αρχύτερα, όπως τόνισε. Ακόμη επισήμανε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες πως θα κυλήσουν όλα ήρεμα και αρμονικά εντός κι εκτός γηπέδων. Κι ενστερνίστηκε απόλυτα την άποψη του προέδρου του Πανιωνίου, Χρήστου Δάρα, ο οποίος τόνισε πως ακόμη κι αν γίνουν έλεγχοι σε όλους τους παίκτες και τους προπονητές και ξεκινήσουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ, αν υπάρξει έστω κι ένα κρούσμα μετά, θα πρέπει να ανασταλεί μια και καλή η αγωνιστική δράση

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα