Γιενί Ντουζέν: «Το 25% του Τρικώμου στα χέρια ξένων επενδυτών»

Στο αυξημένο ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για το κατεχόμενο Τρίκωμο αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της «Γιενί Ντουζέν».

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, στο τ/κ δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι τιμές των διαμερισμάτων ενός υπνοδωματίου τύπου στούντιο στην περιοχή ξεκινούν από 90 έως 120 χιλιάδες στερλίνες, οι τιμές των διαμερισμάτων δύο υπνοδωματίων κυμαίνονται μεταξύ 120-160 χιλιάδων στερλινών, για τρία υπνοδωμάτια η τιμή κυμαίνεται μεταξύ 160 και 250 χιλιάδων στερλινών, ενώ το ελάχιστο ποσό για μονοκατοικίες είναι 350 χιλιάδες στερλίνες Αγγλίας.

Μιλώντας στην εφημερίδα,

εκπρόσωποι του τομέα εξήγησαν ότι στην περιοχή του Τρικώμου το 20-25% στην αγορά ακινήτων έχει περάσει υπό την αιγίδα των ξένων επενδυτών, και παραπονέθηκαν ότι υπάρχει ανεξέλεγκτη πώληση και κατασκευή στην περιοχή. Ανέφεραν, επίσης, ότι υπάρχουν πολλοί επενδυτές από χώρες όπως το Ισραήλ, η Γερμανία, η Ουκρανία, το Ιράν, το Καζακστάν και η Ρωσία, καθώς και ότι γίνονται πολλές ξένες επενδύσεις σε ορισμένα σημαντικά σημεία όπως η Καρπασία, η Όργα και ο Άγιος Αμβρόσιος.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα