Γιωργαλίδης:«Έκλεισα πόρτες γιατί πίστευα ότι θα μείνω στην Ανόρθωση»

Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης ενημερώθηκε από την Ανόρθωση πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν,με τον ίδιο να αποχαιρετάει την πρώην ομάδα του.Στις δηλώσεις του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ακόμα και σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας,ενώ τόνισε δεν θα σταματήσει ακόμα το ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Γιωργαλλίδη στον Super Sport FM:

«Είχαμε μία επικοινωνία

με τον Τιμούρ, μου εξέφρασε την άποψη του να μην συνεχίσω στην ομάδα. Είχε τους λόγους και είναι απόλυτα σεβαστό. Νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω όμως ακόμη. Ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Ανόρθωση. Από τον Τιμούρ Κετσπάγια έμαθα πολλά και έχω σεβασμό απέναντι του. Ξέρω να εκτιμώ».

«Είχα την ευλογία να είμαι πάντα σε μεγάλες ομάδες, είμαι ευχαριστημένος με την πορεία μου. Σε αυτές τις ομάδες πέτυχαν τον στόχο που είχαν θέσει. Οι στόχοι που βάζω σε κάθε ομάδα, τους πετυχαίνουν και αυτό με ικανοποιεί».

Για την επόμενη του ομάδα: «Τ’ αφήνω όλα στον Θεό και θα μου δείξει αυτός τον δρόμο. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην πρώτη κατηγορία, είναι όλα στο τραπέζι. Ξαφνιάστηκα χθες από την απόφαση, δεν το περίμενα. Το τελευταίο διάστημα έκλεισα πόρτες γιατί πίστευα ότι θα μείνω στην Ανόρθωση. Δεν είναι απαραίτητο όπου πας να παίζεις 30 παιχνίδια, ο καθένας έχει το ρόλο του πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Εμείς οι έμπειροι μπορούμε να βοηθούμε τους μικρούς νεαρούς, όπου και αν πάω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να παίξω. Ένιωθα ότι θα μπορούσα εύκολα να συνεχίσω για ακόμη μία χρονιά στην Ανόρθωση. Δεν μπορώ να πω όχι τώρα, δεν θα σκέφτομαι αν είναι ομάδα πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας».

Για το πότε θα σταματήσει: «Εγώ θέλω να παίξω το μάξιμουμ, να μπορώ να προσφέρω. Όταν δεν μπορώ να βγάλω τη δουλειά.... Θέλω να είμαι ένα καλό παράδειγμα προς όλους. Δεν θα τελειώσω την καριέρα μου τώρα».

«Στην Ανόρθωση επέστρεψα στο σπίτι μου και το εννοώ. Στο "Παπαδόπουλος" ένιωθα πολύ καλά. Μπορεί να μην είχα συμμετοχές, όμως ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Να ευχαριστήσω τον Τιμούρ που μου  έδωσε το δικαίωμα για να επιστρέψω, το προσπαθούσα και πριν τον Τιμούρ όμως πάντα έβρισκα εμπόδια».

Για Λόρια και συμπάθειες: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, ήρθε Κύπρο λόγω του Τιμούρ και τον δικαίωσε. Τον γνώριζα από την Ελλάδα όταν ήταν στον ΟΦΗ.  Εγώ είμαι φαν του Κωνσταντίνου Παναγή, δυστυχώς όμως φέτος ήταν άτυχος. Ήταν μικρός στην Ομόνοια, ήμουν δίπλα του, του έχω αδυναμία. Εύχομαι να βρει τα πόδια του, έχει τη δύναμη για επιστροφή. Είμαι εναντίον στο να Κυπροποιούν τερματοφύλακες και άλλους ποδοσφαιριστές για την Εθνική ομάδα. Το δήλωσα ξανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα