Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος πίσω από το μήνυμα της Κάρολαιν στη Μυλωνοπούλου»

Για τη δολοφονία της Καραλάιν μίλησε στο Πρωτοσέλιδο η δικηγόρος της Συμβούλου Ψυχικής Υγείας, Ελένης Μυλωνοπούλου, που παρακολουθούσε το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η Σταματία Μάρκου ανέφερε ότι «η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας αξίζει πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που έκανε υπομονή όλο το διάστημα μέχρι να γίνει η σύλληψη του δράστη. Ήταν από τους ανθρώπους που από τις πρώτες ημέρες έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον σύζυγο της Κάρολαιν. Ήταν η μόνη που έδωσε λεπτομέρειες για να

λάβει γνώση η αστυνομία για το τι συνέβαινε μεταξύ του ζευγαριού».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εξήγησε ότι «σίγουρα υπάρχουν κι άλλα πράγματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Έχουν  να κάνουν με τον πιλότο, με πτυχές της προσωπικότητάς του δεν έχουν αποκαλυφθεί. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις που θα έρθουν». Κατά την προσωπική της άποψη ο πιλότος «είχε πολλές ιδιαιτερότητες».

Επίσης, αμφισβήτησε ότι τα «ημερολόγια» που δημοσιεύτηκαν έχουν γραφτεί από την ίδια. «Είχε το χρόνο ο πιλότος να μαγειρέψει το όποιο στοιχείο. Τα στοιχεία αυτά τα είχε ετοιμάσει πριν την τέλεση της πράξης γιατί το έγκλημα είναι προμελετημένο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι «ήταν πολύ καλή μάνα. Όλα αυτά που ακούγονται είναι για να δημιουργήσει υπέρ του, όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα, που είχε το θράσος ενώ είχε αφαιρέσει ζωές με αυτό τον τρόπο, έβγαινε και έδινε συνεντεύξεις και είχε καταφέρει και είχε πείσει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού ότι είναι ο καημένος ο σύζυγος που του σκότωσαν τη γυναίκα».

Μάλιστα, είπε ότι ο δολοφόνος «συνεχίζει και κάνει το έγκλημα, λέγοντας για την Καρολάιν. Ακόμα και τώρα αντί να σωπάσει και να αντιληφθεί την καταστροφή που έχει προκαλέσει, συνεχίζει να παρουσιάζει δικαιολογίες και άλλοθι σε ένα έγκλημα που δεν υπάρχει άλλοθι».    

Όσον αφορά στις συνεδρίες που έκανε η άτυχη κοπέλα με τη Σύμβουλο, η δικηγόρος της αποκάλυψε ότι τις τερμάτισε γιατί ο πιλότος είχε αντιληφθεί ότι η Κάρολαιν έπαιρνε δύναμη από αυτές. Εξήγησε ότι ποτέ δεν την πήρε η ίδια τηλέφωνο για να τις τερματίσει αλλά έστειλε ένα μήνυμα, στο οποίο έγραφε «νιώθω πολύ καλύτερα, δεν θα χρειαστώ άλλο τις υπηρεσίες σου», με τη δικηγόρο να εκφράζει βεβαιότητα ότι ο πιλότος το είχε στείλει.

Διαβάστε επίσης: 

Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: «Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη»

Δικηγόρος οικ. Καρολαίν: «Δεν είδαμε να έχει κανένα συναίσθημα για 37 ημέρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα