Η Altia προτείνει κατοικίες σε κεντρικές περιοχές της Λευκωσίας

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, τα γούστα και το διαθέσιμο budget, η Altia είναι εδώ να σας προτείνει το ακίνητο που σας ταιριάζει. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην κυπριακή αγορά διαθέτει στην πλατφόρμα της ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από οικιστικά, αγροτικά και εμπορικά ακίνητα.

Διώροφη κατοικία με σοφίτα στο Δάλι

Καλαίσθητη κατοικία στο Δάλι, που αποτελείται από ενιαίο χώρο

καθιστικού με τζάκι, κουζίνα, πλυσταριό, τουαλέτα επισκεπτών, ξεχωριστό χώρο γραφείου και δωμάτιο υπηρεσίας με χώρο μπάνιου. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite με μπανιέρα / τζακούζι) ενώ στον όροφο υπάρχει και ένα κοινόχρηστο μπάνιο. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει σοφίτα. Εξωτερικά υπάρχουν ακάλυπτες βεράντες, αυλή, ιδιωτική πισίνα και pool bar. Το ακίνητο είναι επενδυμένο με κεραμικά σε όλους τους χώρους και μάρμαρα στη σκάλα.

Διώροφη Κατοικία στην Αγλαντζιά

Διώροφη κατοικία με σοφίτα και υπόγειο στο Πλατύ Αγλαντζιάς. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα με τραπεζαρία, γραφείο, πλυσταριό και τουαλέτα επισκεπτών. Ο 1ος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει μπάνιο/τζακούζι και η δεύτερη κρεβατοκάμαρα έχει καθιστικό και στον όροφο υπάρχει και κοινόχρηστο μπάνιο. Επιπλέον η σοφίτα (περίπου 167 τ.μ.) αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, δύο επιπλέον δωμάτια και ένα μπάνιο. Το υπόγειο (περίπου 270 τ.μ.) αποτελείται από δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο, κουζίνα, μηχανολογικό δωμάτιο και στεγασμένους χώρους στάθμευσης.

Ημιτελές διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στα Λατσιά

Ημιτελής διώροφη κατοικία με τέσσερα υπνοδωμάτια στα Λατσιά. Μετά την ολοκλήρωση των έργων το ισόγειο θα αποτελείται από ενιαίο σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα με καθιστικό, πλυσταριό και τουαλέτα επισκεπτών. Ο 1ος όροφος θα αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κύριο θα είναι τύπου en-suite, κοινόχρηστο μπάνιο και πλυσταριό. Εξωτερικά θα υπάρχει περιφραγμένη αυλή, βεράντες και βοηθητικό κτήριο με δωμάτιο υπηρεσίας τύπου en-suite, αποθήκη και 2 καλυμμένους χώρους στάθμευσης. Ο συνολικός εσωτερικός χώρος θα εκτείνεται περί τα 295 τ.μ. και με 55 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Διώροφη κατοικία στο Γέρι

Η διώροφη κατοικία με σοφίτα και υπόγειο. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια και χωρίζεται σε ενιαίο καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα με νησίδα και δεύτερη αυτοσχέδια τραπεζαρία και τουαλέτα επισκεπτών. Ο υπερυψωμένος χώρος αποτελείται από ένα μπάνιο (τζακούζι) και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι τύπου en-suite. Η σοφίτα είναι προσβάσιμη μέσω σκάλας και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με ντους/τουαλέτα και ντουλάπα. Το υπόγειο είναι προσβάσιμο μέσω εσωτερικής σκάλας καθώς και εξωτερικής ράμπας και αποτελείται από χώρο γραφείου, πλυσταριό, υπνοδωμάτιο, λεβητοστάσιο, αποθήκη και χώρο στάθμευσης. Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα σε μια χώρο πρασίνου.

Διώροφη κατοικία στην Έγκωμη

Διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο και πισίνα περίπου 398 τ.μ. εσωτερικών χώρων και περίπου 43 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με τζάκι, κουζίνα με τραπεζαρία, αποθήκη, γραφείο και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα κυρίως μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κύριο υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite με τζακούζι. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει υπόγειο περίπου 111 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει ένα δωμάτιο με μπάνιο, ένα πλυσταριό και αποθήκη.

Διώροφη κατοικία με σοφίτα στο Στρόβολο

Ευρύχωρη διώροφη μονοκατοικία με σοφίτα, σε εξαιρετική τοποθεσία λίγα μόλις μέτρα από τη Λεωφόρο Στροβόλου. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας καθώς και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος χωρίζεται σε τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κύριο υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite με μπαλκόνι και κοινόχρηστο μπάνιο. Η σοφίτα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με ντους και τουαλέτα. Επιπλέον, περίπου 18 τ.μ. του χώρου στάθμευσης έχει επεκταθεί ως κλειστός χώρος κρεβατοκάμαρας με ντουζιέρα.

Το ακίνητο διαθέτει περίφραξη και προσφέρει στεγασμένο χώρο στάθμευσης, μεγάλο πάτιο με χώρο μπάρμπεκιου, σκεπαστή βεράντα και κήπο στο μπροστινό μέρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα