Η Globeducate ανάμεσα στους βραβευθέντες

H Globeducate είναι ένας από τους βραβευθέντες των 11ων Invest Cyprus International Investment Awards, τα οποία αναδεικνύουν και τιμούν τους επενδυτές που συμβάλλουν στην κυπριακή επιχειρηματικότητα και την οικονομική ευημερία του τόπου.

Η Globeducate επένδυσε στην Κύπρο το 2022, μέσω της συνεργασίας της με την PASCAL Education, διευρύνοντας έτσι, τον αριθμό και τη γεωγραφική έκταση των σχολείων

που διαθέτει ανά το παγκόσμιο.

Το τιμητικό αυτό βραβείο παρέλαβε ο Paddy Jansen, Chief Operating Officer της Globeducate, ο οποίος δήλωσε: «Τώρα έχουμε σχολεία σε 10 χώρες και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους νέους συναδέλφους μας στην Κύπρο. Επιλέξαμε να επενδύσουμε στην PASCAL Education, καθώς, κατά τη διάρκεια των συζητήσεών μας με τη διοικητική της ομάδα, γρήγορα διαφάνηκε ότι είχαμε πολλές κοινές αξίες και στόχους. Ήταν ένα δυναμικό και σημαντικό βήμα για τη μελλοντική ανάπτυξη και των δύο οργανισμών».

Η PASCAL Education (Cyprus) Ltd, όντας ο μεγαλύτερος όμιλος αγγλόφωνων και δίγλωσσων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο, αριθμεί περισσότερους από 3.000 μαθητές και 11 σχολεία σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό. Οι Σχολές PASCAL περιλαμβάνουν σχολεία πρωινής φοίτησης και οικοτροφεία (boarding), αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2022, αποτελούν και επίσημα μέλη της οικογένειας της Globeducate.

Η ένταξη των Σχολών PASCAL στην Globeducate, συμβάλλει έμπρακτα στην προσπάθεια ανάπτυξης του οργανισμού, στον εκσυγχρονισμό δομών και πρακτικών, στην άντληση τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης, καθώς και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με τους μαθητές και τους καθηγητές να αποτελούν υψίστη προτεραιότητα.

Η Globeducate αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα πανίσχυρο δίκτυο εκπαίδευσης παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα της εκπαίδευσης K12. Ιδρύθηκε το 1972 και ήταν αρχικά γνωστή ως NACE Schools. Σήμερα, διαθέτει 55+ δίγλωσσα και διεθνή σχολεία, καθώς και διαδικτυακά προγράμματα υψηλής ποιότητας, στα οποία φοιτούν 31,000 μαθητές σε 10 χώρες. Στόχος της Globeducate, είναι «να προετοιμάσει κάθε μαθητή να γίνει ένας παγκόσμιος πολίτης, που θα μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον».

Τα σχολεία της Globeducate ειδικεύονται σε μια πληθώρα αναγνωρισμένων και ευυπόληπτων διεθνών προγραμμάτων σπουδών, με τους μαθητές του ομίλου να επιτυγχάνουν υψηλούς βαθμούς και να γίνονται δεκτοί σε προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ανάμεσα στα 50 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Τέλος, τα σχολεία-μέλη της και κατ’ επέκταση οι μαθητές και εκπαιδευτικοί, επωφελούνται από διεθνείς συνεργασίες με την WWF (World Wildlife Fund), τη LEGO Education και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αειφορίας Eco-Schools.

Keywords
Τυχαία Θέματα