Η KPMG στηρίζει για έβδομη συνεχή χρονιά το Project Management Conference

Το Project Management Conference, ένα από τα πλέον μεγαλύτερα και αναγνωρισμένα επαγγελματικά συνέδρια στην Κύπρο, επιστρέφει στις 17 Νοεμβρίου 2023, στο City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό. 

Η KPMG στηρίζει για έβδομη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση του συνεδρίου, ως κύριος χορηγός.

Η KPMG

λειτουργεί στην Κύπρο από το 1948, παρέχοντας υπηρεσίες ελέγχου, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τοπικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Κάθε μία από τις υπηρεσίες περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, με στόχο να παρέχει στους πελάτες εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους. Για κάθε μία από αυτές τις υπηρεσίες, η KPMG διαθέτει τμήματα με υψηλά εξειδικευμένους επαγγελματίες, υπό την ηγεσία εταίρων που διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία.

Το συνέδριο απευθύνεται προς στελέχη από όλους τους τομείς της οικονομίας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Συγκεκριμένα, απευθύνεται προς γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, οικονομικούς διευθυντές, project και portfolio managers, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές μάρκετινγκ, επαγγελματίες πληροφορικής, αλλά και προς όλους όσοι συμμετέχουν στη διαχείριση έργων.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα από τα πλέον επιτυχημένα συνέδρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pmicyprusconference.com.

Χορηγός επικοινωνίας το Economy Today.

Keywords
Τυχαία Θέματα