Η Level - Architectural Lighting φώτισε τις γιορτές με ένα λαμπερό event!

Η Level - Architectural Lighting by Dimco ετοιμάζεται για τις πιο φωτεινές γιορτές κι έκανε αρχή με ένα pre-Christmas gathering για συνεργάτες και φίλους, στον χώρο του showroom της, στη Βεργίνας 4 (Annex 4) στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση ήταν μια καλή ευκαιρία να συνευρεθούν και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα οι πολύτιμοι συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι αποτελούν και τον πυρήνα της επιτυχίας της.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα ήταν αισθητή. Η εκπληκτική εμφάνιση

της βιολίστριας Lia και οι μουσικές επιλογές του DJ Ηλία Χαλδούπη, καθώς και τα πεντανόστιμα εδέσματα και εκλεκτά ποτά συνέβαλαν στη δημιουργία μιας λαμπερής εμπειρίας.

Οι καλεσμένοι έφυγαν ευχαριστημένοι και ο καθένας με το δικό του χριστουγεννιάτικο δώρο, αλλά και με ανανεωμένη έμπνευση για νέες δημιουργίες που ανεβάζουν το... Level.

Από το 2012, όταν η Dimco εγκαινίασε το τμήμα Level - Architectural Lighting, έχει διεκπεραιώσει έργα όλων των ειδών, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και συστήματα αυτοματισμού. Από το 2022 έχει τον δικό της χώρο, στον οποίο φιλοξενεί αναγνωρίσιμους και αξιόπιστους επαγγελματίες, όπως σχεδιαστές φωτισμού και εσωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Ως αξιόπιστοι και έμπειροι γνώστες των σύγχρονων τεχνολογιών φωτισμού, η ομάδα της Level συνεχίζει να καινοτομεί και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, αντιπροσωπώντας elite brands του τομέα της. Με τη νέα χρονιά, ο πήχης ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και η Level στοχεύει σε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες για τους πελάτες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα