Η Parimatch κέρδισε Χρυσό Βραβείο για την Πιο Καινοτόμο Χρήση Τεχνολογίας

Η Parimatch Κύπρου, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των στοιχηματικών παιχνιδιών και της ψυχαγωγίας, τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο για την "Πιο Καινοτόμο Χρήση της Τεχνολογίας στο HR" στα Cyprus HR Awards 2022. Αυτή η διάκριση αναγνωρίζει τις εξαιρετικές προσπάθειες της εταιρείας στη χρήση της τεχνολογίας για την προώθηση της αριστείας στην πρακτικές Ανθρώπινου

Δυναμικού της και επίσης αναγνωρίζει τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας να εξελιχθεί σε έναν τεχνολογικά προηγμένο οργανισμό από την ίδρυσή της στην Κύπρο.

Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch Κύπρου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη χρυσή διάκριση με την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, λέγοντας: «Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε το Χρυσό Βραβείο για την Πιο Καινοτόμο Χρήση Τεχνολογίας στο HR στα Cyprus HR Awards. Από την πρώτη μέρα, η Parimatch Cyprus βρίσκεται σε ένα αδιάκοπο ταξίδι μεταμόρφωσης σε έναν σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο οργανισμό. Έχουμε αγκαλιάσει την καινοτομία και χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να αναβαθμίσουμε τις δεξιότητες των ανθρώπων μας και να εξορθολογίσουμε όλες τις διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού μας. Αυτό το επίτευγμα υπογραμμίζει την αφοσίωση της Parimatch για καινοτομία και αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και της δέσμευσης της ομάδας μας στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους μας. Πιστεύουμε ότι ο σωστός συνδυασμός καινοτόμου τεχνολογίας και ανθρώπινης επαφής είναι το κλειδί για την επιτυχία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού».

Η Parimatch Κύπρου έχει επιδείξει την ακλόνητη δέσμευσή της να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού και να διαπρέψει στην εταιρική κουλτούρα, τις πρακτικές ευημερίας στο χώρο εργασίας και τα οφέλη προς τους εργαζομένους της. Το προσωπικό της εταιρείας είναι τα θεμέλιά της και η επένδυση σε ισχυρές εφαρμογές διευκολύνει την ποιότητα της δουλειάς τους. Είτε πρόκειται για κράτηση θέσεων για γραφείο και για πάρκινγκ στους χώρους εργασίας, για αίτηση για τηλεργασία ή για άδειες διακοπών, η εταιρεία τους έχει κάνει πιο εύκολη και γρήγορη την επιλογή μέσω εύχρηστων εφαρμογών, προσβάσιμων μέσω φορητών υπολογιστών ή κινητών τηλεφώνων.

Τα Cyprus HR Awards, που διοργανώνονται από την εταιρεία Boussias, χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στον κλάδο και βραβεύουν τους οργανισμούς που επιδεικνύουν εξαιρετικά επιτεύγματα στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Το Χρυσό βραβείο, που είναι και το υψηλότερο, "Πιο καινοτόμος χρήση τεχνολογίας στο ανθρώπινο δυναμικό" υπογραμμίζει συγκεκριμένα την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής για τη βελτίωση της εμπειρίας των εργαζομένων και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών ανθρώπινου δυναμικού, την προώθηση της δέσμευσης των εργαζομένων και την αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας στο χώρο εργασίας.

Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη των συνεχών προσπαθειών της εταιρείας να ενδυναμώσει τους υπαλλήλους της και να προωθήσει έναν χώρο εργασίας χωρίς αποκλεισμούς όπου ευδοκιμούν η δημιουργικότητα και η καινοτομία. Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην παροχή απρόσκοπτης ψυχαγωγίας βασισμένη στην καινοτομία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Parimatch Cyprus: https://parimatch.com.cy/aboutus

Keywords
Τυχαία Θέματα