Η Princess Cruises φιλοξενεί Ταξιδιωτικούς πράκτορες σε πλοίο της, στην Κύπρο.

Η εκδήλωση είχε τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών που φιλοξενήθηκαν σε πλοίο της  Princess, σε όλη την ηπειρωτική Ευρώπη, φέτος
ΛΕΜΕΣΟΣ (1 Δεκεμβρίου 2023) – Σήμερα, η Princess Cruises σε συνεργασία με τον Γενικό αντιπρόσωπο πωλήσεών της στην Κύπρο, Top Kinisis Travel, φιλοξένησε πέραν των 100 ταξιδιωτικών πρακτόρων

στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Island Princess.
Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε ξενάγηση στο πλοίο, παρουσίαση από τον διευθυντή πωλήσεων της Princess Cruises στην Ευρώπη, κ. Marc Bellows, ακολουθούμενη από μεσημεριανό γεύμα και ελεύθερο χρόνο για εξερεύνηση του κρουαζιερόπλοιου. Στο καλωσόρισμα του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Top Kinisis Travel  κ. Άκης Κελεπέσιης μίλησε για την καλή και αποδοτική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Princess Cruises και της Top Kinisis Travel και ευχήθηκε στο μέλλον να πραγματοποιούνται κρουαζιέρες και από το Λιμάνι της Λεμεσού.
 
Η Princess Cruises από το μικρό ξεκίνημά της, το 1965 με ένα μόνο πλοίο που ταξίδευε στο Μεξικό, έχει εξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρων στον κόσμο. Σήμερα, ο στόλος της με 15 πλοία, μεταφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο επιβάτες κάθε χρόνο, σε περισσότερους προορισμούς παγκοσμίως από οποιαδήποτε άλλη μεγάλη εταιρεία. Σύντομα, θα καλωσορίσει δύο νέα πλοία στον στόλο της -  το Sun Princess και Star Princess - το 2024 και το 2025 αντίστοιχα. Αυτά τα πλοία, επόμενης γενιάς – Sphere Class – θα είναι τα μεγαλύτερα, και πιο καινοτόμα πλοία του στόλου της Princess.
Ξεκινώντας τον Φεβρουάριο του 2024, το Sun Princess θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες και από τον Πειραιά.
 
Σχετικά με την Princess Cruises
Η Princess Cruises είναι το Love Boat, η πιο εμβληματική επωνυμία εταιρείας κρουαζιέρων στον κόσμο που προσφέρει ονειρεμένες διακοπές σε εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο στους πιο περιζήτητους προορισμούς στα μεγαλύτερα πλοία που προσφέρουν ελίτ υπηρεσίες και απλότητα που συνηθίζεται στα μικρά πλοία κατηγορίας γιοτ. Καλά εξοπλισμένες καμπίνες, εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, μεγάλες παραστάσεις, βραβευμένα καζίνο και ψυχαγωγία, πολυτελή σπα, ευφάνταστες εμπειρίες και απεριόριστες δραστηριότητες συνδυάζονται με την αποκλειστική υπηρεσία Princess Medallion Class για να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις και αξέχαστες στιγμές στα πιο απίστευτα μέρη στον κόσμο - Καραϊβική, Αλάσκα, Κανάλι του Παναμά, Μεξικανική Ριβιέρα, Ευρώπη, Νότια Αμερική, Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία, Νότιο Ειρηνικό, Χαβάη, Ασία, Καναδάς/Νέα Αγγλία, Ανταρκτική και Παγκόσμιες Κρουαζιέρες. Η εταιρεία είναι μέρος της Carnival Corporation &plc (NYSE /LSE: CCL;  NYSE: CUK). 
 

Keywords
Τυχαία Θέματα