Η Qatar Airways ανακοινώνει εκπτώσεις για τον εορτασμό της 25ης επετείου της

Η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία προσφέρει μειωμένους ναύλους που αρχίζουν από €319 σε περισσότερους από 140 προορισμούς

Η αεροπορική εταιρεία ανταμείβει επίσης τους επιβάτες που εντάσσονται στο Privilege Club με 2.500 μπόνους Qmiles άμεσα

10 Ιανουαρίου 2022

Ντόχα, Κατάρ – Η Qatar Airways

γιορτάζει την 25η επέτειό της με εκπτώσεις για επιβάτες από την Κύπρο, προσφέροντας μεγάλη εξοικονόμηση με ναύλους που αρχίζουν από €469. Επιπρόσθετα, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει εξοικονόμηση στην επιλογή θέσης, στο επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, στις κρατήσεις ξενοδοχείων και στην ενοικίαση αυτοκινήτου, για όλη τη διάρκεια της προσφοράς εκπτώσεων που αρχίζει στις 10 Ιανουαρίου με διάρκεια 7 μέρες.

Οι επιβάτες που θα εγγραφούν στο βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης της αεροπορικής εταιρείας, Privilege Club, χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς εγγραφής FLYQR22 θα κερδίσουν άμεσα με την εγγραφή τους 2.500 bonus Qmiles για τον εορτασμό της 25ης επετείου της Qatar Airways. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες της Qatar Airways και να χρησιμοποιήσουν την ειδική προσφορά με εγγυημένη ευελιξία* σε Διακεκριμένη και Οικονομική Θέση με ναύλους που αρχίζουν από €469 σε ένα διευρυνόμενο δίκτυο με περισσότερους από 140 προορισμούς σε Ασία, Μέση Ανατολή και Αμερική.

Οι εκπτώσεις για την 25η επέτειο ισχύουν για όλες τις πτήσεις της Qatar Airways για ταξίδια έως τις 30 Οκτωβρίου 2022. Για να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά, οι επιβάτες πρέπει να κάνουν κράτηση στο qatarairways.com ή να επικοινωνήσουν με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της επιλογής τους.

Η Qatar Airways γιορτάζει την 25η επέτειό της και τα επιτεύγματά της προσφέροντας στους επιβάτες σε όλο τον κόσμο μεγάλη εξοικονόμηση στο επόμενο ταξίδι τους. Η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 από την Υψηλότητά του, τον Πατέρα Εμίρη, Σεΐχη Hamad bin Khalifa Al Thani, ο οποίος σκιαγράφησε ένα όραμα να μετατρέψει την Qatar Airways σε κορυφαίο διεθνή αερομεταφορέα με τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης και αριστείας. Έκτοτε, η Qatar Airways έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις και πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως η «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης αερομεταφορών, Skytrax, για έκτη φορά.

Το Privilege Club, το επίσημο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιβατών του FIFA World Cup Qatar 2022TM, για να συνεχίσει να τιμάει την αφοσίωση των πολύτιμων μελών του επέκτεινε πρόσφατα τη διάρκεια της βαθμίδας κάθε μέλους. Αυτό θα ωφελήσει όλα τα μέλη Silver, Gold και Platinum των οποίων η βαθμίδα μέλους αναμένεται να ανανεωθεί μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Δεκεμβρίου 2022.

Το Privilege Club έχει επίσης ξεκινήσει πολλαπλές συνεργασίες τον περασμένο χρόνο για να παρέχει στα μέλη του περισσότερες επιλογές να κερδίζουν Qmiles, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης έναρξης συνεργασίας με την JetBlue. Τα μέλη του Privilege Club μπορούν να κερδίσουν Qmiles όταν ταξιδεύουν με την Qatar Airways, τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες oneworld® και άλλες συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες, καθώς και άλλους συνεργάτες. Τα Qmiles μπορούν να εξαργυρωθούν με διάφορους τρόπους, όπως σε πτήσεις, αναβαθμίσεις καμπίνας, επιπλέον αποσκευές και πολλά άλλα.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Κράτους του Κατάρ συνεχίζει να ανοικοδομεί το δίκτυό του, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περισσότερους από 140 προορισμούς. Με περισσότερες συχνότητες που προστίθενται σε βασικούς κόμβους, η Qatar Airways προσφέρει ασυναγώνιστη συνδεσιμότητα στους επιβάτες, διευκολύνοντάς τους να αλλάζουν τις ημερομηνίες ή τον προορισμό τους όπως απαιτείται.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Qatar Airways κέρδισε τον τίτλο της αεροπορικής εταιρείας «Παγκόσμιας Κλάσης» και «Παγκόσμια Αεροπορική Εταιρεία Πέντε Αστέρων 2022» στα Βραβεία APEX/IFSA, επιπλέον της εξασφάλισης δύο επιπρόσθετων βραβείων, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων APEX Passenger Choice® για το καλύτερο φαγητό και ποτό και το βραβείο «Καλύτερη Άνεση σε Κάθισμα» Best Seat Comfort. Καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας, η αεροπορική εταιρεία έχει αναγνωριστεί για τη συνεχή της έμφαση στην καινοτομία και την απαράμιλλη δέσμευσή της στη δημιουργία της πιο premium εμπειρίας επιβατών στον κλάδο.

Μια πολλαπλά βραβευμένη αεροπορική εταιρεία, η Qatar Airways ανακηρύχθηκε ως η «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης αεροπορικών μεταφορών, Skytrax, επιπλέον της εξασφάλισης πέντε επιπρόσθετων βραβείων, συμπεριλαμβανομένων των «Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση στον Κόσμο», «Καλύτερο Σαλόνι Αεροδρομίου Διακεκριμένης Θέσης στον Κόσμο», «Καλύτερο Κάθισμα Διακεκριμένης Θέσης Παγκοσμίως», «Καλύτερο Φαγητό εν πτήση στον Κόσμο» και «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή». Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να βρίσκεται μόνη της στην κορυφή του κλάδου έχοντας κερδίσει το κύριο βραβείο για έκτη φορά (2011, 2012, 2015, 2017, 2019 και 2021). Ο κόμβος της αεροπορικής εταιρείας, το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ, αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως το «Καλύτερο Αεροδρόμιο στον Κόσμο για το 2021», καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στα Skytrax World Airport Awards 2021.

Επιπλέον, η Qatar Airways έγινε η πρώτη παγκόσμια αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που έλαβε την περίφημη Βαθμολογία Ασφαλείας Αεροπορικής Εταιρείας 5 Αστέρων COVID-19 από τον Skytrax. Αυτό αποτελεί συνέχεια της επιτυχίας του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ ως του πρώτου αεροδρομίου στη Μέση Ανατολή και την Ασία που έλαβε Βαθμολογία Ασφάλειας Αεροδρομίου 5 Αστέρων Skytrax COVID-19. Αυτά τα βραβεία παρέχουν διαβεβαίωση στους επιβάτες σε όλο τον κόσμο ότι τα μέτρα υγείας και ασφάλειας της αεροπορικής εταιρείας υπόκεινται στα υψηλότερα δυνατά πρότυπα, ανεξάρτητου ελέγχου και αξιολόγησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί στα αεροσκάφη και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα qatarairways.com/safety.

Keywords
Τυχαία Θέματα