Η ανάλυση Τσίκινη για τις επίμαχες φάσεις στα ντέρμπι της Κυριακής!

Τις επίμαχες φάσεις των αναμετρήσεων του περασμένου τριημέρου στο πρωτάθλημα CYTA 2022/23 ανέλυσε ο Ηρακλής Τσίκινης.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του πρώην διαιτητή στην εκπομπή Super Monday:

Ακρίτας-Νέα Σαλαμίνα

(57:40) Πέναλτι για Ακρίτα μέσω VAR -on-field review (Μαργκάσα/Εράσο) – «Ορθά παρενέβη το VAR, διόρθωσε το λάθος, υπάρχει παράβαση».

(90:40) Ακυρώθηκε γκολ

Νέας Σαλαμίνας (Φλοριάν) μέσω VAR, κυλούσε η μπάλα όταν εκτέλεσε το φάουλ το Μποτεάκ – «Ο κόσμος δεν κατάλαβε, γιατί έδωσε έμμεσο ο διαιτητής. Η μπάλα κυλούσε, σωστά διορθώθηκε με την παρέμβαση του VAR».

Δόξα-Ανόρθωση

(56:20) Πέναλτι για Ανόρθωση (Ερέρα/Φερέιρα) – «Ξεκάθαρη παράβαση, δεν βρίσκει μπάλα, βρίσκει τα πόδια του επιθετικού».

ΕΝΠ-Καρμιώτισσα

(05:10) Αποβολή Μαυρουδή Ένωσης μέσω VAR -on-field review – «Επικίνδυνη προβολή, σηκώνεται ψηλά το πόδι, ορθή η αποβολή».

Ολυμπιακός-ΑΕΛ

(23:00) Ακυρώνεται γκολ Ολυμπιακού μέσω VAR -on-field review (Νάνι/Μεντόγεβιτς) – «Δεν είμαι σίγουρος, δεν με βοηθάνε τα ριπλέι επομένως πάω με την απόφαση του διαιτητή».

Απόλλων-ΑΕΚ

(27:55) Επιθετικό φάουλ του Φαράζ στον Εκπολό – «Υπάρχει ένα τράβηγμα ψηλά με το χέρι, μια φάση που ο ρεφ έκρινε ότι έπρεπε να σφυρίξει φάουλ και πάμε με τον διαιτητή».

(33:17) Ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ (Γκαρθία-Εκπολό) – «Δεν υπάρχει τίποτα, καθαρό το μαρκάρισμα. Σωστά δεν δόθηκε κάτι».

(76’) Ζήτησε αποβολή του Λέδες ο Απόλλωνας για 2η κίτρινη κάρτα – «Νομίζω είναι σωστή και η πρώτη και η 2η θα έπρεπε να δοθεί. Τον βρήκε χαμηλά από πίσω».

87’ Ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ (Γκαρθία - Βα) – «Δεν υπάρχει κάτι ούτε εδώ, ο διαιτητής είχε καλή θέση».

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

4΄ Πέναλτι για την Ομόνοια μέσω VAR- on-field review για χέρι του Κρέσπο - «Το χέρι είναι από την πλευρά που δεν βλέπει ο διαιτητής, ήταν πολύ δύσκολο να το δει στην ροή του αγώνα. Είναι σε έκταση και φαίνεται έστω και λίγο να βρίσκει. Θεωρώ ότι σωστά δόθηκε».

12:40 Ακυρώθηκε γκολ του ΑΠΟΕΛ (Κβιλιτάια) για οφσάιντ - «Σωστά ακυρώθηκε, έστω και λίγο ήταν μπροστά».

Άρης-Πάφος FC

45+1 Ζήτησε αποβολή του Ζουνίνιο ο Άρης (για φάουλ στο Μπαμπίκα, δεν δόθηκε κάτι) - «Δύσκολη φάση, δεν είναι ξεκάθαρο. Μια φάση 50-50, είναι μια φάση στην κρίση του διαιτητή. Έπρεπε να δοθεί φάουλ, αλλά η κόκκινη θα ήταν υπερβολική»

85’ Διαμαρτυρίες της Πάφος για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης του 2ου γκολ του Άρη - «Εδώ έγινε σοβαρό λάθος, δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, γιατί αρχικά υπάρχει φάουλ, του βρίσκει το πόδι και μετά τη μπάλα. Προφανώς ο VARίστας συμφώνησε με τον διαιτητή, κατά τη δική μου άποψη λανθασμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα