Η ΔΗΠΑ στηρίζει κάθε ενέργεια για βελτιώση της ποιότητας ζωής των πολιτών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης – Συνεργασία, κ. Μάριος Καρογιάν, είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Φίλιππο Χατζηζαχαρία.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του Υφυπουργείου και έγινε ενημέρωση, εκ μέρους του Υφυπουργού, για το ευρύτερο στρατηγικό πλάνο και επιδιώξεις της Υπηρεσίας.

Μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στην διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και στο θέμα κυβερνοασφάλειας, που στην παρούσα φάση αποτελεί σημαντική απειλή προς την εθνική μας ασφάλεια.  Ιδιαίτερη

μνεία έγινε από τον κ. Καρογιάν στις προοπτικές της χώρας, στον τομέα ανάπτυξης της οικονομίας και προσέλκυσης επενδύσεων, από τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την μετάβαση σε πλήρη ψηφιακή αξιοποίηση των δυνατοτήτων της χώρας.     

Ο Προέδρος Καρογιάν επαναβεβαίωσε ότι η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα παραμείνει σταθερά υποστηρικτική σε κάθε ενέργεια, που στόχο έχει τη βελτίωση της λειτουργίας του κράτους και την υποβοήθηση της εξυπηρέτησης των πολιτών, που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους.

Πηγή:ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΔΗΠΑ,dipa