«Η Λευκωσία χρειάζεται Νίκο Τορναρίτη»

Μαζική και πολύπλευρη ήταν η στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Τορναρίτη ο οποίος διεκδικεί τη Δημαρχεία Λευκωσίας στις επερχόμενες εκλογές του Ιουνίου. Πρόσωπα από σχεδόν όλο το φάσμα του πολιτικού τόπου βρέθηκαν στην πρώτη, επίσημη παρουσίαση των «Δώδεκα Προτεραιοτήτων» του Νίκου Τορναρίτη. Κοινό σύνθημα ήταν πως η Λευκωσία χρειάζεται Νίκο Τορναρίτη.

Την στήριξη τους εξέφρασαν στο πιο υψηλό επίπεδο με

τον χαιρετισμό τους, οι αρχηγοί των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν τον Νίκο Τορναρίτη: η πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Κάρογιαν, υπογραμμίζοντας την επιλογή του ως υποψηφιότητας σύνθεσης και ευρείας αποδοχής.

Ξεχωριστή παρουσία είχαν δύο πολιτικά πρόσωπα που συμπορεύονται με τον Νίκο Τορναρίτη, ο τέως ΥΠΕΞ Ιωάννης Κασουλίδης και ο ανεξάρτητος Σοσιαλιστής βουλευτής Κωστής Ευσταθίου. Ιδιαίτερη αξία είχε επίσης η παρουσία του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, καθώς και της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, στελεχών από άλλα κόμματα, υποψηφίων Ευρωβουλευτών, Αντιδημάρχων και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο Εκλογικό Κέντρο Νίκου Τορναρίτη στη Λεωφόρο Μακαρίου στο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η Λευκωσία, Νίκο Τορναρίτη,i lefkosia, niko tornariti