Η μεγάλη ζήτηση με Ρεάλ και οι επισκέψεις του Πετρίδη...

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, την επίσκεψη Πρόδρομου Πετρίδη στη Βραζιλία και τη μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων με Ρεάλ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο υπεύθυνος επικοινωνίας των "γαλαζοκιτρίνων" Νεκτάριος Πετεβίνος στο Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

Για τα εισιτήρια με Ρεάλ: Ξεκινήσαμε από χθες τη δεύτερη φάση των εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ,

είναι μία λίστα γύρω στις 8000. Αφορούν τα 1400 στη Ρεάλ, τα 1500 στην ΟΥΕΦΑ για τους χορηγούς της και τα υπόλοιπα στον ΑΠΟΕΛ. Έμειναν στη διάθεση του κοινού που δεν αφορά τους κατόχους διαρκείας 8000. Χθες μόλις σε μία ώρα έφυγαν πάνω από 1000. Εκφράζω την αμφιβολία μου αν θα υπάρξει φάση 4, η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, θα έχουμε όμως το χρόνο να ενημερώσουμε. Έχει ήδη εξαντληθεί το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας. Η Ρεάλ θα εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια. Θα είναι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από πλευράς ΜΜΕ για φέτος. Οι απαιτήσεις των μέσων έχει διπλασιαστεί. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ θα είναι η κορύφωση αυτή των απαιτήσεων.

Για την επιστροφή των τραυματιών και το φιλικό: Είμαστε σε καλή φάση, οι επιλογές του προπονητή μας έχουν πληθύνει. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι να υπάρχουν οι επιλογές και οι διαθέσιμοι. Το χθεσινό φιλικό ήταν προπονητικού χαρακτήρα. Κρατάμε σε εγρήγορση το πλάτος του ρόστερ μας. Θα χρειαστούν όλοι.

Για την επίσκεψη Πρόδρομου Πετρίδη στη Βραζιλία: Τώρα πραγματοποιείται συνάντηση με τον πρόεδρο της Ατλέτικο Παραναένσε‎, ομάδα με τα μεγαλύτερα φυτόρια Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών. Θέλαμε να είχαμε μία προσωπική επαφή, από τον περασμένο Ιούνιο είχε γίνει μία προεργασία, χθες συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σάντος, τον Μοδέστο Ρόμα, τέθηκαν κάποια πράγματα στο τραπέζι κυρίως να αποτελεί ο ΑΠΟΕΛ μία γέφυρα ποδοσφαιριστών από τις ομάδες αυτές. Η Σάντος είναι ένας ποδοσφαιρικός κολοσσός στη Βραζιλία, μία από τις πιο γνωστές ομάδες ανά το παγκόσμιο, ήταν ευχάριστο το κλίμα. Θα ολοκληρωθεί η επίσκεψη του Πρόδρομου βλέποντας τους προέδρους της Φλαμένγκο και της Γκοϊάς.

Οι παλιές οφειλές ήταν ενώπιον της ΟΥΕΦΑ. ήταν σημαντικό για όλες τις ομάδες, η ΟΥΕΦΑ βλέπει απλά αριθμούς. Άρα ήταν μία σημαντική απόφαση, επικροτούμε αυτή την ενέργεια από πλευράς της πολιτείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα