Η μεταγραφή Χριστοδουλίδη για PafosFC,ο λογαριασμός της ΑΗΚ και τα 20αρια του

Το Γυμνάσιο Ακροπόλεως επισκέφθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης το πρωί της Πέμπτης, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Νίκο Χριστοδουλίδη ο οποίος έδειξε να απολαμβάνει το κάθε λεπτό της επίσκεψης του στο σημείο.

Μετά την καθορισμένη ομιλία του ο Πρόεδρος δέχθηκε ερωτήσεις από μαθητές.

Διαβάστε επίσης: Στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως εν μέσω χειροκροτημάτων ο Χριστοδουλίδης

Σε συνομιλία του με έναν μαθητή ο οποίος θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής του είπε ότι θα τον παρακολουθήσει στις προπονήσεις που κάνει (σ.σ στον Ολυμπιακό

Λευκωσίας) και θα τον πιάσει μεταγραφή στην Πάφο FC αφού όπως είπε η πορεία της παφίτικης ομάδας είναι καλύτερη απ’ αυτήν του ΑΠΟΕΛ. «…Η Πάφος έτσι όπως πάει θα γίνει καλύτερη από το ΑΠΟΕΛ».

Κύριο αίτημα των μαθητών οι οποίοι υπέβαλαν ερωτήσεις στον Πρόεδρο ήταν η εγκατάσταση κλιματιστικών στις τάξεις. O Πρόεδρος πάντως είπε ότι το ζήτημα των κλιματιστικών συζητείται περισσότερο από το Κυπριακό. 

Σε κάποιο σημείο ο Πρόεδρος αναφέρθηκε και στο κόστος της χρήσης των κλιματιστικών και χαριτολογώντας είπε ότι και ο ίδιος στο σπίτι του όταν ήρθε λογαριασμός της ΑΗΚ είπε στις κόρες του ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιούν αεριστήρες παρά κλιματιστικά!

Στη συνέχεια και μιλώντας για την ανάγκη του επαγγελματικού προσανατολισμού από την έκτη Δημοτικού ο Πρόεδρος είπε ότι ο ίδιος όταν τέλειωσε το Γυμνάσιο ήταν άριστος και γι’ αυτό του είπαν πως έπρεπε να πάει πρακτικό και όχι κλασσικό που ήθελε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μπει σε μια τάξη πρακτικού στην οποία οι 13 από τους 16 μαθητές αρίστευσαν. Ο ίδιος δεν αρίστευσε αλλά είχε 20 μόνο στην Ιστορία, τα Ελληνικά και τη Γυμναστική.

Στα βίντεο πιο κάτω οι απολαυστικοί διάλογοι του Χριστοδουλίδη με τα πρωτάκια και τους υπόλοιπους μαθητές του Γυμνασίου Ακροπόλεως.

Διαβάστε ακόμη

ΦΩΤΟ: Βανδαλισμοί σε Λύκειο στη Λεμεσό - «Refugees are not welcome»
Keywords
Τυχαία Θέματα