Παράπονα και από τον Οζγκιουργκιούν για την έκθεση του Γ.Γ.

Η προσπάθεια στην έκθεση του Γ.Γ. του ΟΗΕ για τις καλές του υπηρεσίες, να εξισορροπήσει την άδικη και αρνητική στάση της ε/κ πλευράς με την ειλικρινή και γενναιόδωρη στάση της τουρκικής πλευράς, είναι απαράδεκτη, ανάφερε σε γραπτή δήλωση το «πρωθυπουργικό γραφείο».

Mετά την αντίδραση από τον εκπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη προχθές και την αντίδραση του «υπουργείου εξωτερικών» χθες, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στη δήλωση του «πρωθυπουργικού γραφείου», αναφέρει ότι η έκθεση αυτή του Γ.Γ. του ΟΗΕ

για την κατάρρευση της διαδικασίας διαπραγματεύσεων, δεν διαφέρει από τις προηγούμενες εκθέσεις του ΟΗΕ. «Με έκπληξη βλέπουμε πως η έκθεση παραβλέπει τις πραγματικότητες».

Κάνει, επίσης, λόγο για νέες καιροσκοπικές τακτικές της ελληνικής και ε/κ πλευράς καθημερινά και επικρίνεται το ότι στην έκθεση δεν γίνεται αναφορά στην απόρριψη εκ μέρους της ε/κ πλευράς της εκ περιτροπής προεδρίας, παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει νωρίτερα, και στην επιμονή της σε μηδενικά στρατεύματα και μηδενικές εγγυήσεις, που είναι απαράδεκτα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα