Η περιουσία του Κιλιτσντάρογλου και η περιουσία του Ερντογάν

Τα περιουσιακά στοιχεία του ηγέτη του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και της συζύγου του Σελβί είναι τα εξής:

Δύο σπίτια στην Άγκυρα,Δύο μετοχές σε στεγαστικούς συνεταιρισμούς,Οκτώ πίνακες,Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι,200.000 λίρες (10 χιλιάδες ευρώ) που δάνεισε σε άλλα άτομα

Το 2018 ο Ερντογάν είχε δηλώσει:

6 εκατομμύρια 347 χιλιάδες 760 λίρες (300 χιλιάδες ευρώ)Χρέος 2 εκατομμυρίων λιρών (100 χιλιάδες ευρώ) σε έναν επιχειρηματία ονόματι Mehmet Gür (!)Κατοικία 4 εκατομμυρίων λιρών (200 χιλιάδες ευρώ) στο Kısıklı,
Üsküdar/Κωνσταντινούπολη.

Αλλά τώρα τον ρωτούν οι δημοσιογράφοι της αντιπολίτευσης αν αληθεύει ότι έχει 107 δις. δολάρια στην Τουρκία κα το εξωτερικό.

Αλλά είναι γνωστά τα αεροπλάνα, αυτοκίνητα, γιωτ κλπ. που έχει. Βέβαια λέγεται ότι ανήκουν στην τουρκική προεδρία, αλλά του τα χρεώνουν κι αυτά.

Πρόσφατα, ένας δημοσιογράφος (Yılmaz Polat) αποκάλυψε ότι δύο μήνες πριν από τον σεισμό, 14,16 εκατομμύρια δολάρια μεταφέρθηκαν από την Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο στο Ίδρυμα TÜRKEN-USA, το οποίο ανήκει σε δύο παιδιά του.

Σχολιάζεται ότι αυτό εξηγεί γιατί ο Ερντογάν δεν μπορεί να αποπέμψει τον πρόεδρο της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου μετά το σκάνδαλο με τις σκηνές που πούλησε σε θύματα σεισμού.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Κιλιτσντάρογλου, Ερντογάν,kilitsntaroglou, erntogan