Η πιο crunch διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA Entelia

Allow us to disrupt the crunchiness! Αυτό το «στοίχημα» έβαλε η ομάδα της TBWA\Entelia και πέτυχε ίσως το πιο δυνατό σε ήχο ‘crunch’ που ακούστηκε σε διαφήμιση! Have you heard it?

On air βρίσκεται η τηλεοπτική διαφήμιση της McDonald’s Κύπρου με το νέο McCrispy® -μία υψηλών προδιαγραφών παραγωγή σε συνεργασία με τη Semio Productions και τους καταξιωμένους Χρήστο Κανάκη στη σκηνοθεσία και Αλέξη Κανάκη στη διεύθυνση φωτογραφίας.

Χρώματα, ήχος και εικόνα δημιουργούν

ένα απόλυτα νεανικό concept με αποκορύφωμα την αποκάλυψη του McCrispy και του μοναδικού Χρήστου Μάστορα, o οποίος δημιούργησε ένα μοναδικό μουσικό κομμάτι, αποκλειστικά για το McCrispy! Στην πρώτη μπουκιά…το δυνατό ‘CRUNCH’ γεμίζει την οθόνη με απίστευτες δόσεις τραγανότητας και νοστιμιάς στο πλαίσιο ενός εντυπωσιακού οπτικοακουστικού αποτελέσματος.

Εκ μέρους της TBWA\Entelia ο κ. Νεόφυτος Ταλιώτης, Managing Director, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Disruption…with a crunch! Disruption, δημιουργικότητα και στρατηγική συνέθεσαν ένα πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τη McDonald’s Κύπρου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για την υλοποίηση της νέας τηλεοπτικής διαφήμισής της και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Κι ένα θερμό ευχαριστώ στην ομάδα της TBWA\Entelia για το πάθος, τη συνέπεια, τη δημιουργικότητα και την αφοσίωσή της».

Δείτε εδώ τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της TBWA\Entelia για τη McDonald’s Kύπρου.

Επισκεφθείτε εδώ την επίσημη ιστοσελίδα της TBWA\Entelia.

Keywords
Τυχαία Θέματα