Η Πυροσβεστική αποπαγίδευσε 7 άτομα που παγιδεύτηκαν σε τροχαίες συγκρούσεις

Συνολικά επτά άτομα τα οποία είχαν παγιδευτεί σε τροχαία απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρεται σε ανακοίνωσής της στις 11:40 την Τρίτη λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Αθαλάσσας στην Λευκωσία, όταν όχημα παρέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να παγιδευτεί άτομο ηλικίας 28 ετών που αποπαγιδεύτηκε από ομάδα διάσωσης των Πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας, με την χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Στις

20:10 μετά από σύγκρουση μεταξύ δυο οχημάτων στην αερογέφυρα παρά τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Πάφου, εγκλωβίστηκαν 5 άτομα που αποπαγιδεύτηκαν από ομάδα διάσωσης των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού, με την χρήση χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων από το πρώτο όχημα και παραδόθηκαν σε 3 ασθενοφόρα για την μεταφορά του στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Λεμεσού.

Επίσης στις 23:53 της ίδιας ημέρας σε τροχαίο στη Λεωφόρο Γεώργιου Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία, όταν μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού παρέκκλινε της πορείας της, ο οδηγός της σύρθηκε στην άσφαλτο και κατέληξε στο κάτω μέρος οχήματος που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.  Αναφέρεται ότι αποπαγιδεύτηκε με την χρήση ειδικής εξάρτυσης (αερόσακων) από ομάδα διάσωσης των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Περαιτέρω στις 03:27 τα ξημερώματα Τετάρτης η Πυροσβεστική προέβη σε τελική κατάσβεση και επιθεώρηση για να ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στο Δήμο Στροβόλου, σε συνεργασία με την Αστυνομία. Η πυρκαγιά  κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από τον ιδιοκτήτη του οχήματος με τη χρήση πυροσβεστήρα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 2ης Αυγούστου 2022 μέχρι και τις 06.00 της 3ης Αυγούστου 2022 ανταποκρίθηκεσε 29 κλήσεις για βοήθεια, 16 πυρκαγιές, 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα