Η Ρεάλ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Μιλιτάο μέχρι το 2028

Ο Έντερ Μιλιτάο ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ και σύμφωνα με την ισπανική AS τις επόμενες ημέρες θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα τρία χρόνια, το οποίο θα τον κρατήσει στη Μαδρίτη μέχρι το 2028.

Η σεζόν τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Ρεάλ, η οποία εκτός από πρωταθλήτρια Ισπανίας, στέφθηκε και πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οι "μερένγκες" ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, η οποία προβλέπει ανανέωση συμβολαίου για τον Έντερ Μιλιτάο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι

του 2025, όμως οι Μαδριλένοι θέλουν να τον δέσουν στο Μπερναμπέου μέχρι το 2028.

Σύμφωνα με την AS, ο 24χρονος τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, διάρκεια τριών ετών.

Ο Μίλιτάο έφτασε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2019 από την Πόρτο, η οποία έβαλε στα ταμεία της 50 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του, ένα ποσό που τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό στην ιστορία της Ρεάλ.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 50 παιχνίδια, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ. Συνολικά μετράει ήδη 91 συμμετοχές με τη λευκή φανέλα, με απολογισμό τέσσερα τέρματα και ισάριθμες ασίστ.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ, Μιλιτάο, 2028,real, militao, 2028