Η στιγμή που οπαδοί μετατρέπουν τον δρόμο έξω από το ΓΣΠ σε πεδίο μάχης (vid)

Πεδίο μάχης από οπαδούς της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ έγινε χθες βράδυ ο χώρος έξω από το στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία. Ένα άτομο, το οποίο τραυματίστηκε στο πρόσωπο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Τα επεισόδια άρχισαν όταν μετά τον αγώνα, οπαδοί, άναψαν φωτοβολίδες και έβαλαν φωτιά σε ξηρά χόρτα σε οικόπεδα κοντά στο ΓΣΠ, με αποτέλεσμα

να επηρεαστούν και αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο S.T: Επεισόδια έξω από το ΓΣΠ

Η αστυνομία προέβη σε ρίψη δακρυγόνων, ενώ παραλείφθηκαν και τεκμήρια τα οποία θα αξιολογηθούν ώστε να καταβληθεί προσπάθεια εντοπισμού των δραστών.

Την ίδια ώρα, βίντεο, δείχνει οπαδούς να βρίσκονται στη μέση του αυτοκινητόδρομου και να ρίχνουν πέτρες προς την αντίθετη κατεύθυνση, την ώρα που διέρχονταν οχήματα.

Σοβαρές ζημιές υπέστη όχημα χθες από την ρίψη βεγγαλικών από περαστικούς στην περιοχή του ΓΣΠ ενώ ακόμα δύο ακινητοποιημένα οχήματα επηρεάστηκαν από πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, με την Πυροσβεστική να καλείται να αντιμετωπίσει επτά διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 21:23 έλαβε κλήση για επτά διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα και δέντρα, κοντά στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ στην επαρχία Λευκωσίας.

Για κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι Πυροσβεστικά Οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά από ξηρά χόρτα, μεταφέρθηκε και σε δύο ακινητοποιημένα οχήματα.

Επιπρόσθετα, ένα όχημα εν κινήσει, έπαθε σοβαρές ζημιές στη μηχανή του μετά από ρίψη βεγγαλικών από περαστικούς, χωρίς να κινδυνεύουν οι επιβαίνοντες.

Τα χθεσινά έκτροπα, είναι σε συνέχεια των όσων συνέβησαν πριν από δύο βδομάδες από οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας και της ΑΕΚ στο στάδιο Αρένα.

Διαβάστε επίσης: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει από τα επεισόδια έξω από το ΓΣΠ

Keywords
Τυχαία Θέματα