Η βασική προϋπόθεση για να αποκτήσει η Μάντσεστερ Γ. τον Χόλαντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορέσει να κινηθεί για την απόκτηση του Έρλινγκ Χόλαντ το καλοκαίρι, σε περίπτωση βέβαια που εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League.

Ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ παραμένει στο προσκήνιο, ειδικά μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Στον αγώνα της ομάδας του, απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας

τα δύο εκ των τριών τερμάτων των Βεστφαλών.

Με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 30 τέρματα μέσα στο ημερολογιακό έτος 2021 στη γερμανική Λίγκα και είναι τα περισσότερα που έχει πετύχει κανείς σε τέτοιο χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα της χώρας!

Οι διοικούντες την Ντόρτμουντ, γνωρίζουν ότι στο τέλος της σεζόν ο Νορβηγός επιθετικός ενδεχομένως να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο ατζέντης του άλλωστε Μίνο Ραϊόλα, τόνισε ότι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι είναι ικανές να καλύψουν τα «θέλω» του πελάτη του και να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Ωστόσο, δημοσίευμα της «BILD», βάζει στο παιχνίδι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπογραμμίζοντας πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο για να αποκτήσουν τον νεαρό επιθετικό. Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για την μετακίνηση του Χόλαντ στη Γιουνάιτεντ, είναι η εξασφάλιση του συλλόγου στο Champions League, τη νέα σεζόν.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Premier League, έχοντας συγκεντρώσει 27 βαθμούς, μετά από 16 αγώνες και στο -2 από την τέταρτη Άρσεναλ.

Μόνο έτσι μπορεί να πειστεί ο 21χρονος Νορβηγός φορ και να αφήσει την Ντόρτμουντ, προκειμένου να μετακομίσει στο Νησί για να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα