Η Βουλγαρία θα οριστεί ως προτιμώμενος ταξιδιωτικός προορισμός το 2024

Η Βουλγαρία θα οριστεί ως προτιμώμενος προορισμός το 2024 από τις Ενώσεις Ευρωπαϊκών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Τουριστικών Πρακτόρων (ECTAA). Αυτό ανακοινώθηκε στην ετήσια συνεδρίαση της ECTAA στο Λαμέγκο της Πορτογαλίας, ανέφερε την Παρασκευή η Ένωση Βουλγάρων Τουριστικών Πρακτόρων και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων.

Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο έτος η Βουλγαρία θα διαφημιστεί μεταξύ των μελών όλων των εθνικών ενώσεων του κλάδου στην Ευρώπη. Αξιωματούχοι του τουρισμού

από 26 χώρες θα μεταβούν στη Βουλγαρία για την επόμενη ετήσια συνάντησή τους και θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από πρώτο χέρι για τις δυνατότητες της χώρας στον τουρισμό.

Η πρωτοβουλία κατέστη δυνατή και θα υλοποιηθεί χάρη στην υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού της Βουλγαρίας, ως μέρος του μάρκετινγκ για την προώθηση του "Προορισμού Βουλγαρία".

Η συνάντηση της ECTAA στην Πορτογαλία, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι τουριστικών εταιρειών από όλη την Ευρώπη, επικεντρώθηκε στις καινοτόμες πρωτοβουλίες του οργανισμού που σχετίζονται με το Σχέδιο Δράσης για το Κλίμα και τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στον τουριστικό τομέα.

Κατά το κλείσιμο της συνεδρίας, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ECTAA, Ντανιέλα Στόεβα, έκανε μια σύντομη παρουσίαση της Βουλγαρίας ως προορισμού και των διαφόρων ευκαιριών για τον τουρισμό, τις οποίες τα μέλη της ECTAA θα γνωρίσουν μέσω διαφόρων μορφών επικοινωνίας του Προγράμματος Προτιμώμενου Προορισμού.

"Η συνάντησή μας στο Λαμέγκο έδειξε την αποφασιστικότητά μας να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή και να συνδέσουμε το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας με την τεχνητή νοημοσύνη", ανέφερε η Στόεβα. "Πιστεύουμε ότι θέτοντας ένα παράδειγμα δράσης για το κλίμα και χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης μπορούμε εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας, τη βιομηχανία μας, και τον πλανήτη μας", κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα