Β.Πετροπούλου:Το διαζύγιο με Λιλλήκα,ο καρκίνος,η υποψηφιότητα&τα κουτσομπολιά

Σε μια εκ βαθέων κουβέντα με την Άννα Κριθαρίδου η κυρία Βαρβάρα Πετροπούλου μίλησε για όλους και για όλα. Για τις στιγμές του διαζυγίου της με τον Γιώργο Λιλλήκα, για την περιπέτειά της με τον καρκίνο αλλά και για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στα πολιτικά πηγαδάκια που την θέλει να κατεβαίνει υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές με τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Η συνέντευξη προβλήθηκε στο ΣΙΓΜΑ και στην εκπομπή Ήρθε κι Έδεσε το πρωί της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Marketways Publicis να εξιστορεί

τα παιδικά της χρόνια αλλά και τα όνειρά της για το μέλλον.

«Όλοι έχουμε τα φαντάσματά μας που μας ταλαιπωρούν. Αν δεν ζήσεις τον φόβο σου δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα και να αντιληφθείς ότι ίσως πρόκειται για μια ουτοπία. Δυο φόβοι μου υλοποιήθηκαν ταυτόχρονα. Όταν είσαι μοναχοπαίδι έχεις πολλά καλά αλλά έχεις μέσα σου και το αίσθημα της μοναξιάς. Αυτός ήταν ο ένας φόβος. Ο δεύτερος ήταν ότι επειδή έχασα τη μάνα μου από καρκίνο και ήταν πολύ δύσκολη εμπειρία, φοβόμουν ότι θα το περνούσα κι εγώ και διερωτώμουν αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Ήρθαν λοιπόν δυο φόβοι ταυτόχρονα, ίσως και γι’ αυτό υπήρχε λόγος», είπε η κ.Πετροπούλου.

«Ο γιος μου ήταν μεγάλος όταν πάρθηκε η απόφαση, άρα θέλω να πιστεύω ότι ήταν σε θέση να αντιληφθεί κάποια πράγματα», συμπλήρωσε. Κληθείσα να απαντήσει για τη σχέση της τώρα με τον Γιώργο Λιλλήκα η κ.Πετροπούλου είπε ότι σε διάφορες σχέσεις έχουμε διάφορες φάσεις οπότε κι αυτή η σχέση έχει τις ιδιομορφίες της και έχει τις δικές της φάσεις. «Ήταν αναμενόμενο είπε μια τέτοια ανακοίνωση να προκαλέσει σχόλια, ανέφερε σχετικά με τα κουτσομπολιά που είδαν τότε το φως της δημοσιότητας», είπε.

«Είχα στενούς φίλους, μου έδειξαν τόση αγάπη που δεν μου επέτρεπαν να νιώσω μοναξιά ή να μην τα καταφέρω», απάντησε ως προς το αν ένιωσε μόνη της κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της.

Αναφορικά με το αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στις επερχόμενες βουλευτικές, η κ.Πετροπούλου είπε ότι είναι πολύ τιμητικό για την ίδια να συζητείται τ’ όνομά της αλλά δεν τίθεται έτσι ζήτημα, ξεκαθάρισε. Προτεραιότητα για την ίδια είναι όπως είπε η εταιρεία της.

Ολόκληρη η συνέντευξη της κας Πετροπούλου στην Άννα Κριθαρίδου, στο απόσπασμα πιο κάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Β Πετροπούλου,v petropoulou