Ιδού ο Κύπριος που φιγουράρει στους top καταζητούμενους Europol

Συνολικά 66 φυγόδικους αναζητεί η Europol με τη σήμανση «most wanted». Οι καταζητούμενοι αυτοί έχουν διαπράξει αδικήματα εντός Ε.Ε. και δεν έχει γίνει κατορθωτή η σύλληψή τους. Στον κατάλογο αυτό περιλαμβάνονται οι φωτογραφίες τους, καθώς επίσης και λεπτομέρειες από την υπόθεση στην οποία εμπλέκονται, αλλά και τα αδικήματα με τα οποία είναι αντιμέτωποι.

Ο Χαράλαμπος Σάκκος είναι ο Κύπριος λοιπόν που φιγουράρει στη λίστα αυτή. Ο 39χρονος από το Τραχώνι καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανθρωποκτονίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης

προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β. Ο εν λόγω καταζητείται για την υπόθεση θανάτου του άτυχου 18χρονου Ιωάννη Ασίκκη στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Europol, μεταξύ 30ης και 31ης Μαΐου, οι Αρχές της ΚΔ πραγματοποίησαν έρευνα στην καφετέρια Μπουλντογκ, η οποία είναι ιδιοκτησίας του Σάκκου. Εκεί εντόπισαν δυο άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν παράνομα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α και Β.

Όπως προσθέτει η Europol, στις 10/06/2018 ένας 18χρονος επισκέφθηκε το καφέ του Σάκκου και προμηθεύτηκε MDMA. Μετά τη χρήση των ναρκωτικών, σημειώνεται, και ενώ ήταν σε δημόσιο χώρο στη Λεμεσό, κατέρρευσε. Λόγω της κρίσιμης κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού παρέμεινε σε κώμα, στις 14/06/2018 απεβίωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα