Κ. Κούσιος: «Οφείλουμε στην Ζέτα Αιμιλιανίδου να ολοκληρώσουμε το έργο της»

Το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εργασίας από τον Υπουργό Μεταφορών, ο οποίος εκτελούσε καθήκοντα και Υπουργού Εργασίας μετά την απώλεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου, παρέλαβε το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Κούσιος

Μιλώντας στην τελετή παράδοσης παραλαβής που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, ο νέος Υπουργός Εργασίας Κυριάκος Κούσιος, ανέφερε πως με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης αναλαμβάνει τα ηνία του Υπουργείου Εργασίας. 

«Η αγαπημένη μου Ζέτα, η φίλη μου Ζέτα, άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα

της σε αυτό το Υπουργείο, για 9,5 χρόνια ήταν η προϊσταμένη του Υπουργείου, το καθοδήγησε, εφάρμοσε τις πολιτικές του Νίκου Αναστασιάδη για ένα κράτος πρόνοιας. Έκανε έργο τις διακηρύξεις του Προέδρου Αναστασιάδη. Φιλοδοξία μου είναι να συνεχίσω και να ολοκληρώσω το έργο της», ανέφερε. 

Πρόσθεσε πως αναμένουν αρκετά θέματα ανοιχτά, όπως η θέσπιση του κατώτατου μισθού. 

«Οφείλουμε όλοι, σαν το μνημόσυνο που οφείλουμε στη Ζέτα Αιμιλιανίδου, να ολοκληρώσουμε το έργο της», τόνισε. 

Όλοι γνωρίζουμε, είπε, πως έρχονται δύσκολες στιγμές. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ακρίβεια, ο πληθωρισμός, θα έχουν αλυσιδωτές επιπτώσεις και πρέπει να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας και την εργασιακή ειρήνη, πρόσθεσε. 

Διαβεβαίωσε πως θα συνεργαστεί με τους κοινωνικούς φορείς, τους Διευθυντές και το προσωπικό του Υπουργείου, για να ολοκληρώσουν το έργο της Ζέτας Αιμιλιανίδου. 

Διαβάστε επίσης 

Ανέλαβε ο Κούσιος: Νέος Υπ.Εργασίας - Αναφορές ΠτΔ στη Ζέτα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κούσιος, Οφείλουμε, Ζέτα Αιμιλιανίδου,kousios, ofeiloume, zeta aimilianidou