«Καμπάνα» 8.000 σε υπεραγορά στη Λάρνακα – Έβαζε πελάτες χωρίς έλεγχο Safepass

Σε 14 καταγγελίες, 7 πολιτών και 7 υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο εικοσιτετράωρο ενώ συνολικά διενεργήθηκαν 3.141 έλεγχοι ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.733 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 328 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη και 4 καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών.

Πρόκειται για δύο φρουταρίες στις οποίες επιβλήθηκαν πρόστιμα 750 και 1500 ευρώ καθώς δεν γινόταν έλεγχος Safepass,

μια καφετέρια στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 1500 ευρώ για τον ίδιο λόγο, ενώ πρόστιμο 750 ευρώ επιβλήθηκε και σε δεύτερη καφετέρια καθώς υπάλληλος εργαζόταν χωρίς Safepass.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 368 έλεγχοι με 1 καταγγελία ενός υπεύθυνου υποστατικού. Πρόκειται για καφετέρια στην οποία δεν γινόταν έλεγχος Safepass και επιβλήθηκε πρόστιμο 1500 ευρώ. 

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 162 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 313 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών και δύο υποστατικών. Πρόκειται για υπεραγορά στην οποία δεν γινόταν έλεγχος Safepass και επιβλήθηκε πρόστιμο 8000 ευρώ, ενώ πρόστιμο 500 ευρώ επιβλήθηκε σε καφενείο καθώς ο υπεύθυνος δεν είχε Safepass

 Στην Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 123 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

 Επίσης, η Τροχαία διενήργησε 98 ελέγχους και η Λιμενική 10 ελέγχους χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Διαβάστε επίσης 

Αυτά είναι τα σημεία για δωρεάν rapid τεστ σήμερα Τετάρτη (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα