Κάνε τις συναλλαγές σου χωρίς χρεώσεις… είναι στο χέρι σου!

Υποχρεώσεις, ανάγκες, έλλειψη χρόνου… κάπως έτσι είναι η καθημερινότητα όλων μας.

Τα έξοδα αυξάνονται διαρκώς, το ίδιο και οι υποχρεώσεις μας. Όλοι προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα αφού η απαιτητική καθημερινότητα δεν μας επιτρέπει σπατάλες.

Τη λύση όμως δεν θα τη βρούμε εμείς αλλά η Ελληνική Τράπεζα! Και μην ανησυχείς γιατί ήδη την έχει βρει και ονομάζεται εναλλακτικά κανάλια στο Digital Banking. Μετά από χρόνια σχέσης και αλληλεπίδρασης με τους πελάτης της ξέρει τι να κάνει για να διευκολύνει την καθημερινότητά

τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αναβαθμίζει διαρκώς τις ψηφιακές της υπηρεσίες με σκοπό την κάλυψη των αναγκών τους.

Τι είναι τα εναλλακτικά κανάλια που θα κάνουν τις συναλλαγές σου «παιχνίδι»;

Τα εναλλακτικά κανάλια στο Digital Banking της Ελληνικής Τράπεζας είναι εδώ για να διεκπεραιώσουν τις βασικές καθημερινές συναλλαγές εντελώς δωρεάν, χωρίς αναμονή στο κατάστημα, εύκολα και με ασφάλεια. Αυτό που χρειάζεσαι είναι το κινητό σου και μια κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας!

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι ποιες είναι αυτές οι τραπεζικές συναλλαγές.

Μετέφερε έως και €1000 σε άλλες τράπεζες χωρίς χρέωση μέσω του Online Banking. Στείλε χρήματα σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών και αυτό ισχύει για online μεταφορές χρημάτων σε ευρώ, εντός ΕΕ και με κανονική ημερομηνία εκτέλεσης.

Κάνε απεριόριστες δωρεάν μεταφορές χρημάτων μέσω του Contact Pay στο Hellenic Bank Mobile App εντός Ελληνικής Τράπεζας εντελώς δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο. Στείλε ή λάβε χρήματα από φίλους, γνωστούς και συνεργάτες σε διάστημα δευτερολέπτων.

Αν είσαι κάτοχος χρεωστικής κάρτας συνδεδεμένη με λογαριασμό Ταμιευτήριου, καθώς και λογαριασμού Basic της Ελληνικής Τράπεζας, κάνε δωρεάν αναλήψεις από ΑΤΜ στην Κύπρο και το εξωτερικό σε ευρώ. Από οποιαδήποτε ΑΤΜ, οποιασδήποτε τράπεζας στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Απόκτησε λογαριασμό Basic και χρεωστική κάρτα με μόλις €1,50 τον μήνα. Μαζί με τον λογαριασμό θα αποκτήσεις και χρεωστική κάρτα ώστε σε συνδυασμό με όλα τα πιο πάνω πλεονεκτήματα, να μπορείς να απολαμβάνεις τις βασικές τραπεζικές υπηρεσίες της Ελληνικής Τράπεζας για την ικανοποίηση καθημερινών αναγκών χωρίς το άγχος των τραπεζικών χρεώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς μπες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας. Μην το σκέφτεσαι, κάνε τις τραπεζικές σου συναλλαγές «παιχνίδι» γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα