Καρογιάν στην έγκριση υποψήφιων Ευρωβουλευτών: Έχουμε ευρωπαϊκό προφίλ

Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι έξι υποψηφιότητες της ΔΗΠΑ-Συνεργασία για τις επερχόμενες εκλογές ανάδειξης μελών στον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια συνεδρίας του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, με τον Πρόεδρο του κόμματος, Μάριο Καρογιάν, να σημειώνει πως οι εκλογές είναι σημαντικές για το κόμμα "γιατί ως Παράταξη έχουμε Ευρωπαϊκό προφίλ".

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν οι Θέμις Ανθοπούλου, Μάριος Ελευθερίου,

Μαρίνος Κλεάνθους, Παντελής Ποιητής, Αλέκος Τρυφωνίδης και Μάριος Χαραλαμπίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, Μάριος Καρογιάν, στη τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην εκλογική αναμέτρηση του 2019, λέγοντας ότι «η ΔΗΠΑ ήταν ο νικητής των εκλογών του 2019 με 3.8%, κάτι που της επέτρεψε να καθιερωθεί στην πολιτική σκηνή και να συμμετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο».

Επίσης, ο κ. Καρογιάν ανέδειξε την ανάγκη η ΔΗΠΑ να εκπροσωπηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην πολιτική ομάδα των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών, που είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Ευρώπης, αφού εκεί εντοπίζεται ένα κενό για τη χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Με την ένταξη της ΔΗΠΑ στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, σταδιακά η εικόνα βελτιώθηκε, η έντονη δράση και αλληλεπίδραση της Παράταξης μας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο απέδωσε, και πρόσφατα πετύχαμε να έχουμε υποστήριξη, σημαντικές πολιτικές διακηρύξεις και υποστήριξη από τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, που δεν είχαμε ποτέ προηγουμένως», ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρογιάν, Ευρωβουλευτών, Έχουμε,karogian, evrovoulefton, echoume