Καταχωρείται στο δικαστήριο η υπόθεση του Αζέρου φερόμενου εκτελεστή

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας οι υποθέσεις που επηρεάζονται από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα. 

Σε δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι «η Αστυνομία έχει ζητήσει ένα κατάλογο με τις υποθέσεις που βρίσκονται υπό διερεύνηση, είτε ακόμα εκκρεμούν ενώπιον δικαστηρίου και έχουν σχέση με μαρτυρίες, οι οποίες εξασφαλίστηκαν αναφορικά με τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα».

Δεκάδες είναι οι υποθέσεις που κινδυνεύουν να «παγώσουν» και να μείνουν στο συρτάρι εξαιτίας της αλλαγής, η οποία αποτελούσε μεγάλο όπλο στα χέρια της

Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, «μπορούσαμε να προχωρήσουμε στη διερεύνηση και στη διαλεύκανση σοβαρών υποθέσεων. Ακόμη και στην πρόληψη».

Στο μεταξύ, για άλλες οκτώ μέρες ανανεώθηκε χθες το διάταγμα κράτησης του 38χρονου Αζέρου φερόμενου εκτελεστή και την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης να καταχωρισθεί στο Δικαστήριο. 

«Ήδη χθες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής του και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου ακόμα ένα πρόσωπο που βρίσκεται υπό κράτηση για να ανανεωθεί το διάταγμα κράτησής του», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως η μαρτυρία για τον Αζέρο δεν στηρίζεται μόνο στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, αλλά και σε πληροφορίες που είχαν οι Αρχές για τα σχέδια του, καθώς και σε τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην κατοχή του.  

Διαβάστε επίσης: Αδερφός Αζέρου στο ΣΙΓΜΑ: «Βρέθηκε στη μέση ενός πολιτικού παιχνιδιού»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταχωρείται, Αζέρου,katachoreitai, azerou