Καταδίωξη 17χρονου μοτοσικλετιστή από την Ανεξαρτησίας μέχρι τη... Χοιροκοιτία

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη 17χρονου μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα στη Λεμεσό, ο οποίος διέπραξε σωρεία τροχαίων κι άλλων παραβάσεων πριν ανακοπεί από μέλη της ομάδας Ζ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, όταν μέλος της ομάδας Ζ επιχείρησε να ανακόψει οδηγό μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού στην οδό Ανεξαρτησίας. Στη μοτοσικλέτα επέβαιναν δύο πρόσωπα: ο 17χρονος ως οδηγός, χωρίς κράνος και δεύτερο πρόσωπο ως συνοδηγός, το οποίο έφερε κράνος.

Στο σήμα

του αστυνομικού ο 17χρονος δεν υπάκουσε, με αποτέλεσμα ν’ ακολουθήσει καταδίωξη και τον οδηγό να ανακόπτεται στη… Χοιροκοιτία.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο 17χρονος διέπραξε σωρεία τροχαίων αδικημάτων, καθώς, μεταξύ άλλων, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη κι ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα.

Σε κάποιο σημείο, ο συνοδηγός κατέβηκε απ’ αυτήν και πέταξε το κράνος του προς το μέρος του αστυνομικού, ενώ ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια κλήθηκαν ενισχύσεις, με τον 17χρονο να ανακόπτεται λίγο πριν από τη Χοιροκοιτία.

Όπως διαπιστώθηκε, η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδες, ενώ οδηγούνταν από τον 17χρονο χωρίς ασφάλεια και άδεια κυκλοφορίας.

Πάντως, τέσσερις ώρες πριν το συμβάν, ο 17χρονος είχε εντοπιστεί να οδηγεί άλλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στην περιοχή της μαρίνας Λεμεσού.

Σε αυτή την περίπτωση, όπως και στη δεύτερη, η μοτοσικλέτα κρατήθηκε για τεκμήριο και τον ανήλικο παρέλαβε συγγενικό του πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα