Κατεχόμενα: Mε σήματα Γκρίζων Λύκων οι πανηγυρισμοί για Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κατεχόμενη Κύπρο, εκατοντάδες υποστηρικτές του Ερντογάν και του ΑΚP ξεχύθηκαν στους δρόμους και συγκεντρώθηκαν στις πλατείες για εορτασμούς μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των προεδρικών που ανέδειξε τον Ενρτογάν εκ νέου Πρόεδρο της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, υποστηρικτές του επανεκλεγέντος Ερντογάν με τουρκικές σημαίες κι αφίσες με το πρόσωπό του στα αυτοκίνητά τους σχημάτισαν κονβόϊ οχημάτων κάνοντας τον γύρο της κατεχόμενης Λευκωσίας,

πεερνώντας από γνωστούς κύριους δρόμους και σημεία. Πολλοί ήταν αυτοί που κρέμασαν επίσης από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους πανό με το πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν και την σημαία της Τουρκίας. Πανηγυρισμοί σημειώθηκαν και σε άλλες πόλεις στα κατεχόμενα.

Νίκη Κιλιντσντάρογλου στα κατεχόμενα

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού, στο 87,94% των καταμετρημένων ψήφων ο Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου λαμβάνει 58.15% έναντι 41.85% του Ταγίπ Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται ότι τον πρώτο γύρο ο υποψήφιος της συμμαχίας της αντιπολίτευσης είχε λάβει 54,16% και 38,55% ο Ερντογάν. Στις 14 Μαίου το 3,9% είχε ψηφίσει Σινάν Ογάν και 3,34% Μουχαρέμ Ιντζέ

Δικαίωμα ψήφου είχαν πάνω από 140.000 Τούρκοι πολίτες που διαμένουν στα κατεχόμενα. Το ποσοστό συμμετοχής έφτασε το 59,21%.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατεχόμενα, Γκρίζων Λύκων, Ερντογάν ΒΙΝΤΕΟ,katechomena, gkrizon lykon, erntogan vinteo