Καθήκον να τιμούμε όσους αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία, λέει η Βασιλειάδου

«Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να τιμήσουμε όσους αγωνίστηκαν», είπε την Πέμπτη η Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρία Βασιλειάδου, η οποία κατέθεσε στεφάνι στο Άγαλμα του Εθνάρχη Μακαρίου στο Προεδρικό Μέγαρο με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης και Τιμής των μαχητών της Αντίστασης, εκ μέρους του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Βασιλειάδου

είπε ότι, η σημερινή ημέρα «αποτελεί ορόσημο για την ιστορία του τόπου μας και ταυτόχρονα αποτελεί και απάντηση σε όλους οι οποίοι επιβουλεύονται τη Δημοκρατία».

«Οι φασίστες δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους για κατάλυση  της Δημοκρατίας, αλλά κατάφεραν να φέρουν τους Τούρκους σε αυτό τον τόπο και η μπότα του Τούρκου βρίσκεται ακόμα στο νησί μας», ανέφερε.

«Εμείς τιμούμε όσους αγωνίζονται, όσους αγωνίστηκαν έχουμε υποχρέωση και καθήκον να τους τιμήσουμε γιατί αγωνίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους», πρόσθεσε.

Στεφάνια κατέθεσαν επίσης ο Πρόεδρος της Νεολαίας ΕΔΕΚ, Πάμπος Χριστοδούλου, εκ μέρους της ΔΕΟΚ, ο Ρένος Σάββα, και εκ μέρους της Νέας Αγροτικής Κίνησης, ο Τάκης Χριστοδούλου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα