ΚΕ: Πρώτιστος στόχος για το 2024 η λύση του Κυπριακού

O Κυβερνητικός Εκπρόσωπος παρέστη στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της Ένωσης Συντακτών Κύπρου.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Γιάννη Αντωνίου και τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλο, παρέστη σήμερα στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, στη Δημοσιογραφική Εστία.

Σε χαιρετισμό του

στην εκδήλωση, ο Εκπρόσωπος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «στεκόμαστε αρωγοί στο έργο της ΕΣΚ και όλων των δημοσιογράφων.

Πρώτιστος μας στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το 2024 να είναι το έτος λύσης του Κυπριακού, το ύψιστο θέμα για όλους, και της Κυβέρνησης και της Πολιτείας.

Αναγνωρίζουμε το σοβαρό έργο που επιτελούν οι δημοσιογράφοι και την αποστολή που υπηρετούν. Θέλουμε να είναι κάθετες οι τομές τους, να είναι τολμηρές».

Απευθυνόμενος στα μέλη της ΕΣΚ, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «θεωρούμε ότι με τη δική σας συμβολή, τις παρεμβάσεις σας, μπορούμε να ευθυγραμμιζόμαστε εμείς καλύτερα ως προς το έργο που επιτελούμε ως Πολιτεία. Μπορούμε να αφουγκραζόμαστε πολύ πιο αποτελεσματικά, έγκαιρα και έγκυρα τις ανησυχίες της κοινωνίας. Και αυτή είναι η αποστολή και ο στόχος μας, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, ώστε να βελτιώνουμε και τις ζωές των πολιτών μας. Είμαστε η Κυβέρνηση ολόκληρης της Κύπρου, όλων των Κυπρίων και με αυτό τον τρόπο θέλουμε να συνεχίσουμε».

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι αρωγοί και στενοί συνεργάτες της ΕΣΚ και υπενθύμισε ότι ήταν μετά από παραίνεση των ΜΜΕ που επανήλθαν οι Ενημερώσεις του Εκπροσώπου προς τους δημοσιογράφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα